ΑρχικήinetΤο Flickr επιτρέπει πλέον μέχρι 1.000 φωτογραφίες στους δωρεάν χρήστες

Το Flickr επιτρέπει πλέον μέχρι 1.000 φωτογραφίες στους δωρεάν χρήστες

φωτογραφίεςΤο Flickr, η δημοφιλής υπηρεσία φιλοξενίας εικόνων και βίντεο, πέρασε στην ιδιοκτησία της SmugMug τον περασμένο Απρίλιο και ανακοίνωσε την πρώτη μεγάλη της αλλαγή.

Το Flickr ενημέρωσε τους χρήστες του με ένα δελτίο τύπου, το οποίο έλεγε τα εξής: “Δυστυχώς, οι δωρεάν υπηρεσίες είναι σπάνια πραγματικά δωρεάν για τους χρήστες. Οι χρήστες πληρώνουν με τα δεδομένα τους ή με το χρόνο τους. Θα προτιμούσαμε οι κανονισμοί να είναι διαφανείς.”

Οι δωρεάν χρήστες μπορούν πλέον να μεταφορτώσουν 1.000 φωτογραφίες ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.

Οι δωρεάν χρήστες που έχουν μεταφορτώσει πάνω από 1.000 φωτογραφίες στο λογαριασμό Flickr τους, έλαβαν περιθώριο μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2019 για να αναβαθμιστούν στην έκδοση Pro, με απεριόριστη αποθήκευση ή να διαγράψουν τις πλεονάζουσες φωτογραφίες τους από τους servers του Flickr.

Μετά τις 8 Ιανουαρίου 2019, αυτοί οι χρήστες δεν θα μπορέσουν να ανεβάσουν περισσότερες φωτογραφίες και στις 5 Φεβρουαρίου 2019, το Flickr θα ξεκινήσει να διαγράφει τις παραπάνω φωτογραφίες έως ότου ο αριθμός πέσει στις 1.000. Η εταιρεία θα αφαιρέσει πρώτα τις παλιότερες φωτογραφίες.

Ενώ υποβαθμίζει τις υπηρεσίες για τους δωρεάν χρήστες, το Flickr φέρνει ορισμένες σημαντικές αλλαγές στους λογαριασμούς Pro, των οποίων η ετήσια συνδρομή κοστίζει 49,99 δολάρια.

Οι λογαριασμοί Pro θα επιτρέπουν στους χρήστες να ανεβάζουν απεριόριστες φωτογραφίες και βίντεο σε πλήρη ανάλυση. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την αφαίρεση των διαφημίσεων, στατιστικά στοιχεία σχετικά με την απόδοση των φωτογραφιών τους, υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών “premier” και πολλά ακόμα. Τώρα οι χρήστες λογαριασμών pro, μπορούν να ανεβάσουν βίντεο έως και 10 λεπτά σε αντίθεση με το προηγούμενο όριο των 3 λεπτών.

Για να διευκολύνει τους δωρεάν χρήστες, η Flickr ανακοίνωσε επίσης έκπτωση 30% για το πρώτο έτος της συνδρομής στην έκδοση Pro. Η προσφορά ισχύει έως τις 30 Νοεμβρίου.

Επιπλέον, από τον Ιανουάριο και μετά, οι χρήστες του Flickr μπορούν να συνδεθούν χωρίς να χρησιμοποιούν λογαριασμό Yahoo!.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS