ΑρχικήinetΣυνδρομητική υπηρεσία σκέφτεται να ξεκινήσει η Google

Συνδρομητική υπηρεσία σκέφτεται να ξεκινήσει η Google

υπηρεσίαΣύμφωνα με τους προγραμματιστές του XDA, το Google Play Store είναι πιθανό σύντομα να εισαγάγει μια συνδρομητική υπηρεσία, που ονομάζεται “Play Pass”. Αυτή η υπηρεσία θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε όλες ή σε επιλεγμένο αριθμό εφαρμογών, με μηνιαία χρέωση.

Τα πρώτα στοιχεία βρέθηκαν από τον αναγνωρισμένο από την XDA προγραμματιστή Quinny899, ο οποίος έπεσε πάνω σε μια λειτουργία Play Store που ονομάζεται “Play Pass”, χρησιμοποιώντας το Xposed Framework.

Η αποκρυπτογράφηση του κώδικα που σχετίζεται με το Play Pass, υπαινίσσεται μια υπηρεσία συνδρομής και τώρα μια ακόμα απόδειξη για αυτό το επερχόμενο χαρακτηριστικό, βρέθηκε στο Google Rewards.

Πρόσφατα ζητήθηκε από ένα χρήστη να «φανταστεί ένα ανώνυμο κατάστημα εφαρμογών, που διαθέτει συνδρομή και προσφέρει εκατοντάδες εφαρμογές και παιχνίδια με μία μηνιαία συνδρομή. Η ερώτηση ζητούσε επίσης από τον χρήστη να εξηγήσει αν η λέξη “Pass” θα ήταν κατάλληλη για μία τέτοια υπηρεσία.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα δύο περιστατικά, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι μια συνδρομητική υπηρεσία μπορεί σύντομα να αρχίσει να είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Δεδομένου ότι η Google έχει αναγγείλει και προηγουμένως έρευνες σχετικά με νέα προϊόντα ή υπηρεσίες υπό δοκιμή, θα μπορούσε να ισχύει το ίδιο και αυτή τη φορά.

Ωστόσο, υπάρχει πάντα η πιθανότητα ότι το χαρακτηριστικό μπορεί να μην δει ποτέ το φως της ημέρας, καθώς είναι ακόμα σε δοκιμαστική φάση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS