ΑρχικήinetSamsung smartphone καίει αυτοκίνητο μετά από έκρηξη της μπαταρίας του

Samsung smartphone καίει αυτοκίνητο μετά από έκρηξη της μπαταρίας του

Και πάνω που λέγαμε ότι οι μπαταρίες των smartphones σταμάτησαν να εκρήγνυται, έρχεται η είδηση ότι μπαταρία από μοντέλο της Samsung όχι μόνο εξερράγη, αλλά έβαλε επίσης φωτιά σε αυτοκίνητο και κόντεψε να σκοτώσει και τον ιδιοκτήτη του.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο ποιο μοντέλο της Samsung είναι υπεύθυνο, καθώς ο ιδιοκτήτης κατείχε δύο τηλέφωνα, ένα Galaxy S4 και ένα Galaxy S8. Έτσι είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ποιο από τα δύο έσκασε και κατέστρεψε τελικά ένα Nissan Maxima. Η Samsung ερευνά ήδη την υπόθεση και πιθανότατα να μας δώσει σύντομα περισσότερες πληροφορίες.
Η πληροφορία μας έρχεται από το WXYZ του Nτιτρόιτ, και αναφέρει ότι μία γυναίκα οδηγός, η οποία διατηρεί την ανωνυμία της, μόλις που πρόλαβε να κάνει στην άκρη και να σταματήσει το αυτοκίνητό της, πριν οι φλόγες το τυλίξουν. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της 21ης ​​Μαΐου, όταν μια γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητό της με τα δύο τηλέφωνα τοποθετημένα σε μία ποτηροθήκη.
Παρόλο που η έλλειψη αποδείξεων μπορεί να εγείρει αμφιβολίες για το περιστατικό αυτό, το Τμήμα Πυροσβεστικής του Ντιτρόιτ το έχει επιβεβαιώσει, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες από τη διεξαγωγή της έρευνας.
Από την άλλη πλευρά, ο δικηγόρος της, κος Gerald Thurswell, λέει ότι η οδηγός μετά το περιστατικό έχει πρόβλημα να κοιμηθεί και αναφέρει ότι έχει έρθει ήδη σε επαφή με τη κατασκευάστρια εταιρεία των τηλεφώνων.
Τα καλά νέα για τη Samsung είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί αγωγή. Τα κακά νέα είναι ότι, αν είναι το Galaxy S8 αυτό που προκάλεσε τη φωτιά, τότε η είδηση ίσως να προκαλέσει νέες ανησυχίες στους κατόχους των τηλεφώνων της Samsung.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS