ΑρχικήinetΤο Mi Mix 3 της Xiaomi θα διαθέτει 10GB μνήμη RAM

Το Mi Mix 3 της Xiaomi θα διαθέτει 10GB μνήμη RAM

Το επερχόμενο μοντέλο Mi Mix 3 της Xiaomi είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει ένα νέο ορόσημο για τη βιομηχανία smartphone, καθώς θα διαθέτει μνήμη RAM τεράστιας χωρητικότητας.

Συγκεκριμένα, η συσκευή θα μπορούσε να υποστηρίζει 10GB μνήμη RAM, καθιστώντας τη το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο που αγγίζει αυτό το όριο.

Ενώ τα 8GB RAM τηλέφωνα είναι συνηθισμένα αυτές τις μέρες, κανένας κατασκευαστής δεν τόλμησε τα 10GB, οπότε κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι αρκετοί εκείνοι που θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Xiaomi.

Mi Mix

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί το τηλέφωνο χρειάζεται τόσο πολύ μνήμη, είναι ακόμα άγνωστο σε αυτό το σημείο. Πολλοί υποστηρίζουν ότι χρειάζεται περισσότερη μνήμη για την επεξεργασία των φωτογραφιών, αλλά παραμένει να δούμε ποια θα είναι η διαμόρφωση της κάμερας σε αυτή τη συσκευή.

Το Mi Mix 3 της Xiaomi πιθανότατα να κυκλοφορήσει το 2019 και θα αποτελεί τη ναυαρχίδα της Xiaomi.

Δεν μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε ότι η μνήμη RAM 10GB σε ένα τηλέφωνο είναι εντυπωσιακή και αποδεικνύει πόσο γρήγορα εξελίσσεται το οικοσύστημα Android. Ταυτόχρονα, τονίζει τη διαφορά μεταξύ των Android και iOS, καθώς μέχρι πρόσφατα τα iPhone προσφέρουν μόνο 3GB μνήμη RAM – το iPhone 7 μάλιστα κατείχε μόλις 2GB. Η φετινή γενιά iPhone έρχεται με μνήμη RAM 4GB, ένα νέο ρεκόρ για την Apple.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS