ΑρχικήinetGoogle One το νέο Google Drive με φθηνότερες τιμές

Google One το νέο Google Drive με φθηνότερες τιμές

Για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζουμε, η Google αναβαθμίζει τα πακέτα αποθήκευσης του Google Drive και τα βαπτίζει με ένα νέο όνομα: Google One.
Μαζί με την αλλαγή του ονόματος, η Google προσφέρει φθηνότερα πακέτα, περισσότερες επιλογές και περισσότερο χώρο αποθήκευσης σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Η νέα υπηρεσία κάνει πράξη την πρώτη μείωση τιμής από την εταιρεία στο Cloud μετά από τέσσερα χρόνια.Google One
Τα πακέτα του Google One ξεκινούν σαν τα πακέτα του Google Drive, 1,99 δολάρια το μήνα για αποθηκευτικό χώρο στα 100GB, αλλά βελτιώνονται στα επόμενα πακέτα. Η Google διέθεσε ένα νέο πακέτο στα 2,99 δολάρια το μήνα, που συμπεριλαμβάνει 200GB χώρο αποθήκευσης.
Για 9,99 δολάρια το μήνα θα μπορείτε πλέον να έχετε 2TB αποθηκευτικού χώρου αντί για 1TB που ήταν πριν.

Να αναφέρουμε ότι η νέα υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη ακόμα στο ευρύ κοινό, και ότι φαίνεται να δέχεται εγγραφές μόνο από τις Ηνωμένες πολιτείες.
Έτσι στην παραπάνω εικόνα βλέπετε την οθόνη αναβάθμισης πακέτων της υπηρεσίας, αλλά οι προσφορές του νέου Google One δεν εμφανίζονται ακόμα.

Όταν κυκλοφορήσει η υπηρεσία για όλους, θα μπορείτε να αναβαθμίσετε άμεσα μέσα από το Google Drive κάνοντας ένα κλικ στην επιλογή Αναβάθμιση αποθήκευσης.
Όσον αφορά την αλλαγή του ονόματος, μάλλον η Google αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το brand name “One” για να διευκρινίσει ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία αποθήκευσης δεν είναι μόνο ένα Drive, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και για το Gmail η τις Φωτογραφίες.
Αλλιώς οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν είναι ουσιαστικά ένα διαφορετικό όνομα για το ίδιο προϊόν, με δύο τροποποιημένα επίπεδα τιμολόγησης, κάτι που δεν έχει νόημα. Για εμάς τουλάχιστον…
_________________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS