ΑρχικήinetΤο Smartphone Linux Librem 5 θα κυκλοφορήσει με το GNOME 3.32

Το Smartphone Linux Librem 5 θα κυκλοφορήσει με το GNOME 3.32

LibremΤον περασμένο μήνα, η Purism ανακοίνωσε ότι το Librem 5 smartphone της Linux θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2019. Νωρίτερα, είχε προγραμματιστεί να φτάσει τον Ιανουάριο του 2019.

Φαίνεται ότι οι προγραμματιστές θα έχουν τώρα αρκετό χρόνο για να εξοπλίσουν το τηλέφωνο με το GNOME 3.32. Σε ένα blog post, το project  παρότρυνε τους προγραμματιστές εφαρμογών να “χρησιμοποιήσουν libhandy 0.0.4 και πάνω, το GTK + 3.24.1 και πάνω και να στοχεύσουν στο GNOME 3.32!”

Με τη βοήθεια των νέων λειτουργιών που προστέθηκαν στις ενημερώσεις των libhandy και GTK +, οι προγραμματιστές μπορούν να προσαρμόσουν τις εφαρμογές τους τόσο στο desktop όσο και στο λειτουργικό σύστημα GNOME Libret 5.

Το post αναφέρει επίσης ότι πολλές εφαρμογές όπως οι Calls, Chatty, Fractal, and Podcasts χρησιμοποιούν ήδη αυτές τις προσαρμοστικές δυνατότητες. Παρόμοιες εργασίες γίνονται επίσης για τα Settings, Games, Contacts, and Geary.

Αυτό που ισχύει τώρα, είναι ότι ένα GTK+ 3 widget library, libhandy και σχετικά widget θα μεταφερθούν σύντομα στο GTK + 4.

Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη ανάρτηση εδώ και να βρείτε τους σχετικούς συνδέσμους που χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη των εφαρμογών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS