ΑρχικήUpdatesWindows Update: εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση ζητημάτων

Windows Update: εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση ζητημάτων

Το φιάσκο της τελευταίας ενημέρωσης των Windows δεν φαίνεται να έχει τέλος και μετά από την απόσυρση της μεγάλης ενημέρωσης Οκτωβρίου εξαιτίας ενός σημαντικού σφάλματος που οδηγεί σε απώλεια δεδομένων, η Microsoft αγωνίζεται τώρα να διορθώσει μια ακόμη ενημέρωση του Windows Update η οποία προκαλεί κρίσιμα σφάλματα και διακοπή λειτουργίας (BSOD) σε ορισμένα HP συστήματα.

windows update application fix

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν πολλοί χρήστες που αγωνίζονται να διορθώσουν λιγότερο κρίσιμα ζητήματα ενημέρωσης των Windows, συμπεριλαμβανομένων και των ενημερώσεων που έχουν κολλήσει και δεν φαίνεται να ολοκληρώνεται η λήψη τους.

Μια μικρή εφαρμογή που ονομάζεται Windows Update Cache Cleaner μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε τα προβλήματα, αν και αξίζει να γνωρίζετε από την αρχή ότι συνιστάται κυρίως για προγραμματιστές.

Αυτό που κάνει η εφαρμογή και το οποίο μπορείτε εύκολα να μαντέψετε διαβάζοντας απλά το όνομα της, είναι να διαγράψει την προσωρινή μνήμη του Windows Update, και έτσι θα μπορείτε ουσιαστικά να επανεκκινήσετε τη διαδικασία λήψης ορισμένων ενημερώσεων. Το Windows Update Cache Cleaner σας διευκολύνει σε αυτή την διαδικασία με τη βοήθεια ενός απλού γραφικού περιβάλλοντος. Μπορείτε απλά να πατήσετε το “Clean” και η διαδικασία ξεκινά.

Το σύστημά σας πρέπει να επανεκκινηθεί πριν ξεκινήσει η εφαρμογή, ώστε να μπορέσουν να καταργηθούν όλα τα αρχεία του Windows Update που έχουν κλειδωθεί. Ο καθαρισμός δεν διαρκεί περισσότερο από ένα λεπτό και αν δεν παρουσιαστούν σφάλματα, θα μπορέσετε να κάνετε λήψη των ενημερώσεων των Windows κανονικά.

Το Windows Update Cache Cleaner λειτουργεί σε όλες τις εκδόσεις των Windows, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν υποστηρίζονται πλέον, όπως τα Windows XP και τα Windows Vista. Είναι επίσης συμβατό με την ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 Οκτωβρίου 2018 που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Πριν την χρήση του Windows Update Cache Cleaner, συνιστάται να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας ή ένα σημείο επαναφοράς στο λειτουργικό σας σύστημα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS