ΑρχικήinetΗ Apple αφαιρεί τον αντάπτορα των ακουστικών από τα iPhone 8 και...

Η Apple αφαιρεί τον αντάπτορα των ακουστικών από τα iPhone 8 και 7

Η Apple αφαίρεσε την υποδοχή ακουστικών πριν από μερικά χρόνια όταν λάνσαρε το iPhone 7 και τώρα η εταιρεία κάνει άλλη μια αμφιλεγόμενη απόφαση αφαιρώντας τον προσαρμογέα ήχου 3,5 mm από όλα τα παλαιότερα μοντέλα.

Αυτό σημαίνει ότι αν αγοράσετε ένα νέο iPhone σήμερα, ανεξάρτητα από το μοντέλο που επιλέγετε, δεν θα περιλαμβάνεται πλέον ένας αντάπτορας ακουστικών στο κουτί, επομένως θα πρέπει να τον αγοράσετε ξεχωριστά από το Apple Store.

Apple

Το iPhone XS και το iPhone XS Max ήταν τα πρώτα μοντέλα iPhone που ήρθαν χωρίς τον προσαρμογέα ήχου 3,5 mm στο κουτί. Από την άλλη πλευρά, τόσο το iPhone 7 όσο και το iPhone 8 προσφέρθηκαν με το dongle στην αρχή.

Η αλλαγή παρατηρήθηκε από τον reddit χρήστη με το ψευδώνυμο aeppacher που λέει ότι δουλεύει στη Verizon.

“Εξυπηρετούσα κάποιους που ήθελαν να αγοράσουν ένα iPhone 8. Τους είπα ότι θα πρέπει να πάρουν ένα dongle και έμειναν έκπληκτοι βλέποντας ότι λείπει από το κουτί. Υποθέτω ότι αυτό ήταν ένα συσκευαστικό σφάλμα όπως των νέων XS / XS Max που δεν έρχονται με το dongle”, αναφέρει η αρχική δημοσίευση.

“Τσεκάρω την συσκευασία και δεν αναφέρει πλέον τον αντάπτορα στις πληροφορίες της συσκευασίας. Φαίνεται ότι αν αγοράσετε ένα 8/8 + δεν θα πάρετε ένα dongle. ”

Αρκετοί άλλοι χρήστες που αγόρασαν πρόσφατα ένα iPhone επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει πλέον προσαρμογέας ακουστικών στο κουτί. Άλλοι, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι το dongle είναι ακόμα εκεί, αν και υπάρχει η πιθανότητα το iPhone τους να είναι μέρος παλαιότερων αποθεμάτων και η αλλαγή μπορεί να φανεί σε συσκευές που κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό.

Ο ιστότοπος της Apple δεν αναφέρει πλέον τον προσαρμογέα ακουστικών για “τι υπάρχει στη συσκευασία”, γεγονός που υποδηλώνει ότι πρέπει να τον αγοράσετε ξεχωριστά. Ο προσαρμογέας πωλείται στα Apple Store στην τιμή των $ 9.99.

Τα νέα iPhone έρχονται ακόμα με τα ακουστικά Lightning, αλλά αυτή η απόφαση είναι πιθανό να επηρεάσει ένα σημαντικό αριθμό πελατών που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους ακουστικά τρίτων κατασκευαστών με τα smartphones τους.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS