ΑρχικήinetOppo: Το ταχύτερο fast charge που έχουμε δει μέχρι σήμερα

Oppo: Το ταχύτερο fast charge που έχουμε δει μέχρι σήμερα

Η τεχνολογία fast charge είναι ένα standard χαρακτηριστικό που έχουν οι high-end κινητές συσκευές ώστε να προσπεράσουν την αργή τεχνολογική ανάπτυξη των μπαταριών. Η Qualcomm έχει δημιουργήσει την δικιά της πατέντα γρήγορης φόρτισης, η οποία χρησιμοποιείται σε smartphones, laptops, και MacBook. Μέχρι στιγμής όμως, η εταιρεία η οποία φαίνεται να εφαρμόζει τα πιο αποτελεσματικά fast charge χαρακτηριστικά στις συσκευές της, είναι η OnePlus. Πρόκειται για την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Oppo, με το διαφορετικό όνομα VOOC. Τώρα όμως η Oppo φαίνεται να έχει μια δυνατή απάντηση, και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!

Oppo fast charge

 

Ο χρόνος που χρειάζεται για την πλήρη φόρτιση του Aytomobili Lamborghini Oppo Find X, είναι μόλις 35 λεπτά! Η συσκευή, με εντελώς άδεια μπαταριά, χρειάζεται 10 λεπτά για να φτάσει στο 34%, 15 λεπτά για να φτάσει στο 50%, 20 λεπτά για να φτάσει στο 66% και 30 λεπτά για να φτάσει στο 92%.

Αυτός είναι ο καλύτερος χρόνος πλήρης φόρτισης που μπορεί να παρέχει μια high end συσκευή στις μέρες μας. Το φαινόμενο όμως δεν οφείλεται στο ότι η συσκευή έχει μικρή μπαταριά, καθώς με 3.400 mAh, έχει μεγαλύτερη μπαταριά από το OnePlus 6 (αλλά μικρότερη από την απλή έκδοση του Oppo Find X, που έχει 3.730 mAh).

Το OnePlus 6 που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Dash Charge, χρειάζεται τον ίδιο χρόνο (35 λεπτά) για να φτάσει το 60%, και άλλα 45 λεπτά για το υπόλοιπο 40%. Και αυτή ήταν η ταχύτερη φόρτιση που υπήρχε μέχρι πριν την κυκλοφορία του VOOC από την Oppo. Ο επόμενος «αντίπαλος» φαίνεται να είναι το iPhone X, το οποίο χρειάζεται 30 λεπτά για να φτάσει το 50% φόρτισης, σε μια μπαταρία συνολικής χωρητικότητας 2.658mAh.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS