ΑρχικήinetWindows 10 October 2018 Update: Ξεκίνησαν τα σφάλματα, ετοιμαστείτε...

Windows 10 October 2018 Update: Ξεκίνησαν τα σφάλματα, ετοιμαστείτε…

Ένα σφάλμα στο Windows 10 October 2018 Update (έκδοση 1809) προκαλεί την πλήρη κατάργηση ορισμένων αρχείων κατά την εγκατάσταση της νέας ενημέρωσης στο σύστημα.

Ενώ, σε αυτό το σημείο, δεν είναι ακόμα γνωστό πόσο διαδεδομένο είναι αυτό το πρόβλημα, υπάρχουν αρκετές αναφορές στο διαδίκτυο που το επιβεβαιώνουν.

Κρίνοντας από τις αναφορές των χρηστών, το σφάλμα εντοπίζεται κατά την αναβάθμιση από την ενημερωμένη έκδοση Windows 10 Fall Creators στην ενημερωμένη έκδοση του Οκτωβρίου του 2018 μέσω του Windows Update.

Αρχεία όπως έγγραφα, εικόνες, μουσική και βίντεο που είναι αποθηκευμένα σε βιβλιοθήκες των Windows 10 διαγράφονται χωρίς καμία προειδοποίηση και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί τρόπος ανάκτησης εάν δεν είχε δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας πριν από την αναβάθμιση.

Windows 10

Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι παρόλο που υπάρχει φάκελος Windows.old που επιτρέπει στους χρήστες να επιστρέψουν στην προηγούμενη έκδοση των Windows, δεν περιλαμβάνονται αντίγραφα ασφαλείας για αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε βιβλιοθήκες.

Η Microsoft, από πλευράς της, δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, άρα δεν έχει βρεθεί και κάποια λύση ακόμα. Συνιστούμε λοιπόν στους χρήστες των Windows 10 να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων τους πριν ξεκινήσουν την εγκατάσταση του Windows 10 October 2018 Update (έκδοση 1809).

Πληροφοριακά, η αιτία του προβλήματος δεν έχει ανακαλυφθεί και είναι πολύ δύσκολο να πούμε ποια συστήματα θα μπορούσαν να επηρεαστούν.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS