Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
infosec

Phase change memory: Βιολογικός ιός σε υπερυπολογιστές

Επιστήμονες ανακάλυψαν έναν πρωτοποριακό τρόπο να κάνουν τους υπολογιστές πιο γρήγορους με έναν ιό διαφορετικό από αυτούς που έχουμε συνηθίσει,...
Read More
Latest Posts

Windows 10 October 2018 Update, πώς θα το αποκτήσετε

UpdateΜετά από πολλή αναμονή, η Microsoft κυκλοφόρησε επίσημα την ενημερωμένη έκδοση Windows 10 October 2018. Το όνομα μπορεί να ακούγεται αρκετά γενικό, αλλά φαίνεται ότι τα Windows δεν ενδιαφέρονται πλέον για φανταχτερούς τίτλους, αλλά στοχεύουν περισσότερο στο να κάνουν την εμπειρία του χρήστη καλύτερη, με κάθε ενημέρωση.

Ως συνήθως, η ενημέρωση του Οκτωβρίου 2018 προγραμματίζεται να παραδοθεί με σταδιακό και ελεγχόμενο τρόπο. Τις επόμενες εβδομάδες, οι περισσότεροι χρήστες σε όλο τον κόσμο θα είναι σε θέση να αποκτήσουν τα νέα Windows σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά αυτής της ενημέρωσης, είναι το νέο cloud-powered clipboard που επιτρέπει στους χρήστες των Windows 10 να αντιγράφουν και να επικολλούν περιεχόμενο σε όλες τις συσκευές. Ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό προσφέρεται ήδη από την Apple και είναι ωραίο να βλέπουμε και τη Microsoft να εμπνέεται για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης τη νέα εφαρμογή » Your Phone » που σας επιτρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση σε εικόνες και κείμενα του Android τηλεφώνου σας στον Windows υπολογιστή σας.

Στη συνέχεια, υπάρχει το Windows Timeline on Phone που εκτελεί μια παρόμοια λειτουργία και σας επιτρέπει να βρείτε ιστότοπους και αρχεία σε όλες τις συσκευές.

Η τελευταία ενημέρωση είναι επίσημα η έκδοση 1809, build 17763. Μπορείτε να το ελέγξετε από το Settings > System > About.

Πώς να αποκτήσετε το Windows 10 October 2018 update;

Η Microsoft δήλωσε ότι θα ξεκινήσει τη διαδικασία αυτόματης ενημέρωσης στις 9 Οκτωβρίου.

Μπορείτε είτε να περιμένετε να εμφανιστεί η ερώτηση ενημέρωσης στον υπολογιστή σας ή να την πάρετε μόνοι σας.

Σε περίπτωση που θέλετε την ενημέρωση αυτή τη στιγμή, μπορείτε να επισκεφτείτε το Settings > Update & Security > Windows Update και να κάνετε κλικ στην επιλογή Check for Updates.

Η άλλη μέθοδος είναι η μη αυτόματη εγκατάσταση της ενημέρωσης. Απλά επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα λήψης των Windows και εντοπίστε την επιλογή «Windows 10 October 2018 Update Now Available». Εάν υπάρχει, μπορείτε να κάνετε κλικ για να κάνετε λήψη του update assistant tool. Υπάρχει και η επιλογή να κάντε λήψη του ISO installation media.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *