ΑρχικήUpdatesWindows 10 October 2018 Update, πώς θα το αποκτήσετε

Windows 10 October 2018 Update, πώς θα το αποκτήσετε

UpdateΜετά από πολλή αναμονή, η Microsoft κυκλοφόρησε επίσημα την ενημερωμένη έκδοση Windows 10 October 2018. Το όνομα μπορεί να ακούγεται αρκετά γενικό, αλλά φαίνεται ότι τα Windows δεν ενδιαφέρονται πλέον για φανταχτερούς τίτλους, αλλά στοχεύουν περισσότερο στο να κάνουν την εμπειρία του χρήστη καλύτερη, με κάθε ενημέρωση.

Ως συνήθως, η ενημέρωση του Οκτωβρίου 2018 προγραμματίζεται να παραδοθεί με σταδιακό και ελεγχόμενο τρόπο. Τις επόμενες εβδομάδες, οι περισσότεροι χρήστες σε όλο τον κόσμο θα είναι σε θέση να αποκτήσουν τα νέα Windows σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά αυτής της ενημέρωσης, είναι το νέο cloud-powered clipboard που επιτρέπει στους χρήστες των Windows 10 να αντιγράφουν και να επικολλούν περιεχόμενο σε όλες τις συσκευές. Ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό προσφέρεται ήδη από την Apple και είναι ωραίο να βλέπουμε και τη Microsoft να εμπνέεται για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης τη νέα εφαρμογή ” Your Phone ” που σας επιτρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση σε εικόνες και κείμενα του Android τηλεφώνου σας στον Windows υπολογιστή σας.

Στη συνέχεια, υπάρχει το Windows Timeline on Phone που εκτελεί μια παρόμοια λειτουργία και σας επιτρέπει να βρείτε ιστότοπους και αρχεία σε όλες τις συσκευές.

Η τελευταία ενημέρωση είναι επίσημα η έκδοση 1809, build 17763. Μπορείτε να το ελέγξετε από το Settings > System > About.

Πώς να αποκτήσετε το Windows 10 October 2018 update;

Η Microsoft δήλωσε ότι θα ξεκινήσει τη διαδικασία αυτόματης ενημέρωσης στις 9 Οκτωβρίου.

Μπορείτε είτε να περιμένετε να εμφανιστεί η ερώτηση ενημέρωσης στον υπολογιστή σας ή να την πάρετε μόνοι σας.

Σε περίπτωση που θέλετε την ενημέρωση αυτή τη στιγμή, μπορείτε να επισκεφτείτε το Settings > Update & Security > Windows Update και να κάνετε κλικ στην επιλογή Check for Updates.

Η άλλη μέθοδος είναι η μη αυτόματη εγκατάσταση της ενημέρωσης. Απλά επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα λήψης των Windows και εντοπίστε την επιλογή “Windows 10 October 2018 Update Now Available”. Εάν υπάρχει, μπορείτε να κάνετε κλικ για να κάνετε λήψη του update assistant tool. Υπάρχει και η επιλογή να κάντε λήψη του ISO installation media.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS