ΑρχικήinetCat Expressions Windows 10: Το δωρεάν theme που θα αγαπήσουν οι cat...

Cat Expressions Windows 10: Το δωρεάν theme που θα αγαπήσουν οι cat lovers

Αν είσαι cat lover σου έχουμε ευχάριστα νέα. Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο δωρεάν theme για τα Windows 10 που θα απεικονίζει το αγαπημένο σου ζωάκι- τη γάτα!

Το theme ονομάζεται Cat Expressions Windows 10 και αποτελείται από μια συλλογή από 18 δωρεάν wallpapers που μπορείτε εύκολα να αλλάξετε απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας.

Περιττό να πούμε ότι, εφόσον προσφέρεται από τη Microsoft, είναι διαθέσιμο δωρεάν και μπορεί να μεταφορτωθεί σε οποιοδήποτε υπολογιστή Windows 10 από το Microsoft Store.

Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι αν και τα θέματα συνήθως περιέχουν ήχους και άλλα αρχεία προσαρμογής, αυτό δεν συμβαίνει στην περίπτωση του Cat Expressions.

Windows 10

Μπορείτε να το εγκαταστήσετε στο Windows 10 Anniversary Update και σε όποια νεότερη έκδοση διαθέτετε, αν και είμαστε σίγουροι ότι οι περισσότεροι από εσάς ήδη τρέχετε το Fall Creators Update ή το April 2018 Update.

Αφού εγκαταστήσετε το θέμα, μπορείτε να το βρείτε στο Settings > Personalization > Themes και στη συνέχεια να αλλάξετε απλώς την ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας κάνοντας δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας> Επόμενο φόντο επιφάνειας εργασίας.

Βεβαιωθείτε όμως ότι έχετε αποθηκεύσει το υπάρχον θέμα σας, έτσι ώστε σε περίπτωση που έχετε βαρεθεί τις ταπετσαρίες που περιλαμβάνονται σε αυτή τη νέα έκδοση, μπορείτε να επιστρέψετε στην προηγούμενη ρύθμιση εύκολα από την εφαρμογή “Ρυθμίσεις”.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS