ΑρχικήinetSkype Classic: Τέλος η υποστήριξη για τις παλαιότερες εκδόσεις

Skype Classic: Τέλος η υποστήριξη για τις παλαιότερες εκδόσεις

Τον Ιούλιο του 2018, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα σταματούσε την υποστήριξη του Skype Classic app στην 1 Σεπτεμβρίου, αλλά λόγο της αρνητικής αντίδρασης του κοινού, η εταιρεία αποφάσισε να δώσει μια παράταση στην εφαρμογή.

Σήμερα η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Skype θα σταματήσει να δέχεται ενημερώσεις τον Νοέμβριο, όταν τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του, θα εφαρμοστούν στο Skype 8. Το Skype 8 θα συνεχίσει να βελτιώνεται, καθώς και θα προστεθούν νέα χαρακτηριστικά.

“Καθώς έχουμε επικεντρωθεί στην βελτίωση του Skype 8, θα σταματήσουμε την υποστήριξη της έκδοσης 7 και των παλαιοτέρων της, την 1/10/2018 για την desktop έκδοση, και στις 15/10 για τις mobile εκδόσεις. Ενώ θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παλαιότερες εκδόσεις για λίγο καιρό ακόμα, σας προτείνουμε να αναβαθμίσετε από τώρα στις τελευταίες διαθέσιμες ενημερώσεις, ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε διακοπή” εξηγεί η Microsoft.

Σε ένα άλλο blog post, η Microsoft έχει ανακοινώσει τις αλλαγές που θα υπάρχουν στην εφαρμογή, με τις ερχόμενες αναβαθμίσεις.

  • Η Microsoft στέλνει ενημερωτικά email στους χρήστες της εφαρμογής που ακόμα δεν έχουν αναβαθμίσει το client τους.
  • Η Microsoft θα αναγκάζει τους χρήστες να αναβαθμίσουν το client τους στην έκδοση 8 μέσα στους επόμενους μήνες. Για τις desktop εκδόσεις, θα είναι αναγκαστική η αναβάθμιση από την 1/11, ενώ για τις κινητές συσκευές από τις 15/11.
  • Εάν είσαστε μέλος του Windows Insider, μπορείτε να κατεβάσετε μια ειδική έκδοση από το Windows store. Η Microsoft store έκδοση του Skype βασίζεται στην έκδοση 8, αλλά περιέχει επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως και native APIs, που δεν είναι διαθέσιμα αλλιώς.
  • Τέλος μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ανακοίνωση της Microsoft.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS