ΑρχικήinetFax online: Δωρεάν αποστολή και λήψη σελίδων για όλους

Fax online: Δωρεάν αποστολή και λήψη σελίδων για όλους

Τα Windows διαθέτουν μια εφαρμογή Fax αλλά θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι σε κάποια τηλεφωνική γραμμή. Ναι, αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείτε ένα dial-up fax modem.

Θα χρειαστείτε επίσης μια σταθερή τηλεφωνική σύνδεση την οποία δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε όταν στέλνετε φαξ, όπως ακριβώς και στις παλιές μέρες Internet.Fax

Προφανώς όλα τα παραπάνω δεν είναι και τόσο πρακτικά, ειδικά αν στέλνετε αρκετές σελίδες τη μέρα. Παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε online υπηρεσίες φαξ, για αποστολή και λήψη εγγράφων δωρεάν.

Αρχικά θα πρέπει να εξετάσετε είναι τι είδους χρήστης είστε, πόσο συχνά θα χρειαστεί να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία και ποια χαρακτηριστικά χρειάζεστε.

Αν θέλετε απλώς να στείλετε μερικές σελίδες διαβάστε παρακάτω. Οι υπηρεσίες σας επιτρέπουν να στείλετε από 50 μέχρι 10 δωρεάν σελίδες το μήνα ή από δύο σελίδες τη μέρα, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε. Ίσως οι δέκα σελίδες να μην ακούγονται πολλές, αλλά υπάρχουν ορισμένοι που δεν τις στέλνουν σε ένα έτος. Εάν χρειάζεται να στείλετε περισσότερες σελίδες κάθε μήνα, θα πρέπει να πληρώσετε.

[su_divider top=”no” text=” ” divider_color=”#727272″ margin=”25″][/su_divider]

GotFreeFax (2 σελίδες τη μέρα)
FaxBetter Free (50 σελίδες το μήνα)
eFax Free (μέχρι και 10 εισερχόμενα το μήνα που σας παραδίδονται μέσω email)
PamFax (3 σελίδες δωρεάν και υποστηρίζει Dropbox, Box.net και Google Documents σαν built in service. Είναι διαθέσιμο μέσω internet, για συσκευές Windows, Mac OS X, iPhone/iPad, Android και Blackberry 10.)
MyFax Free (2 έγγραφα κάθε 24 ώρες)

[su_divider top=”no” text=” ” divider_color=”#727272″ margin=”25″][/su_divider]

Θα χρειαστεί να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να στείλετε το δωρεάν fax.

Λήψη fax

Αν πρέπει να λάβετε κάποιο φαξ online, θα πρέπει να εγγραφείτε σε μια υπηρεσία επί πληρωμή. Η υπηρεσία αυτή θα δημιουργήσει έναν ειδικό τηλεφωνικό αριθμό για τη γραμμή fax και αυτό θα σας κοστίσει χρήματα. Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που θα το κάνουν αυτό, όπως αυτές που αναφέραμε παραπάνω, αλλά όχι στο δωρεάν πακέτο, εκτός από την efax.com που επιτρέπει την λήψη 10 fax τον μήνα.

Όμως αν δεν είστε ο τύπος που κάθεται όλη μέρα και λαμβάνει fax, μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες δωρεάν για 30 μέρες. Η RingCentral ας πούμε που είναι μια αρκετά αξιόπιστη εταιρεία (ανήκει εν μέρη στις Cisco and AT&T) προσφέρει 30 ημέρες δωρεάν αποστολές και λήψεις fax.

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στείλετε κάποιο fax περιστασιακά. Μπορείτε να το κάνετε δωρεάν, αλλά αν θέλετε να λάβετε fax, θα πρέπει να εγγραφείτε για ένα δοκιμαστικό λογαριασμό, τον οποίο μπορείτε να ακυρώσετε όποτε θέλετε.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS