ΑρχικήinetΧάκερ "εισέβαλαν" σε ηλεκτρονική εξέταση για την Ινδική Αεροπορία

Χάκερ “εισέβαλαν” σε ηλεκτρονική εξέταση για την Ινδική Αεροπορία

Μια ομάδα χάκερ “εισέβαλε”  στην ηλεκτρονική εξέταση για την επιλογή των υπαλλήλων της Ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας (IAF) που δεν είχαν καταταχθεί στο Rohtak.

Ενώ το Σάββατο, η αστυνομία του Rohtak συνέλαβε δύο άτομα ως φερόμενους χάκερ.

Σύμφωνα με τον Jagbir Singh, τον SHO του αστυνομικού τμήματος της πόλης Rohtak, οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν από τις 13 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ υπάρχουν πέντε υπολογιστές που έχουν χακαριστεί.

Η εξέταση διεξήχθη από έναν οργανισμό ο οποίος ανατέθηκε από το Κέντρο Ανάπτυξης Προηγμένων Υπολογιστών, δήλωσε ο Singh. Το καλώδιο ινών του κέντρου εξέτασης τοποθετήθηκε στον πρώτο όροφο ενός παρακείμενου ιδιωτικού νοσοκομείου, είπε.

Οι απατεώνες μπόρεσαν να δημιουργήσουν απομακρυσμένη πρόσβαση στους υπολογιστές που χρησιμοποιήθηκαν στην εξέταση δημιουργώντας ένα παράλληλο δίκτυο. Η ομάδα βοηθούσε τους υποψηφίους, δίνοντάς τους τις απαντήσεις στις ερωτήσεις, ακόμα και αν απλά κάθονταν μπροστά στους υπολογιστές τους.

«Δύο άντρες οι οποίοι έχουν αναγνωριστεί ως οι εγκέφαλοι της όλης ιστορίας και “έτρεξαν” τον διαγωνισμό, αναζητούνται» δήλωσε ο Singh. «Πρόκειται για τον J S Dahiya, έναν συνταξιούχο σύμβουλο του Jhajjar ITI, και τον συνεργάτη του Sanjay Ahlwat, ο οποίος διαχειρίζεται ένα κέντρο καθοδήγησης για τις ανταγωνιστικές εξετάσεις».

χάκερ

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS