ΑρχικήsecurityΗ British Airways έπεσε θύμα hacking, διέρρευσαν δεδομένα χιλιάδων πελατών

Η British Airways έπεσε θύμα hacking, διέρρευσαν δεδομένα χιλιάδων πελατών

BritishΗ British Airways ανακοίνωσε ότι ο ιστότοπός της έχει παραβιαστεί και έχουν κλαπεί δεδομένα περισσότερων από 380.000 πελατών της.

Η εταιρία έχει αποκαλύψει ότι τα δεδομένα κλάπηκαν μεταξύ 21ης Αυγούστου και 5ης Σεπτεμβρίου και το hack έχει αναφερθεί στις αρχές.

Φαίνεται ότι τα ονόματα, οι διευθύνσεις, ο αριθμός τηλεφώνου και οι πληροφορίες πληρωμής των πελατών μπορεί να έχουν διαρρεύσει από το hack.

Από τις 22:58 BST 21 Αυγούστου 2018 έως και τις 21:45 BST 5 Σεπτεμβρίου 2018, τα προσωπικά και οικονομικά στοιχεία των πελατών που πραγματοποίησαν κρατήσεις στο ba.com και την εφαρμογή της αεροπορικής εταιρείας έχουν επηρεαστεί.

Ο Alex Cruz, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British Airways δήλωσε: “Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι για την αναστάτωση που προκάλεσε αυτή η εγκληματική δραστηριότητα. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία των δεδομένων των πελατών μας.”

Αν νομίζετε ότι έχετε επηρεαστεί από το hack τότε πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία, μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS