15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Fujifilm: Νέα firmware updates για τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές της σειράς X

Δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές σειράς X της Fujifilm και συγκεκριμένα οι X-H1 και X-E3 έλαβαν πρόσφατα τις νέες εκδόσεις firmware 1.12 και 1.22 αντίστοιχα που προσφέρουν βελτιώσεις σταθερότητας σχετικά με τη σύνδεση με ορισμένα ασύρματα μοντέλα router.

Αν είστε ιδιοκτήτης μιας από τις συγκεκριμένες συσκευές, αυτό που έχετε να κάνετε αρχικά είναι να αρχικοποιήσετε μια κάρτα μνήμης χρησιμοποιώντας τις επιλογές format της κάμερας, στη συνέχεια, να αποθηκεύσετε και να αντιγράψετε το κατεβασμένο “FWUP00xx.DAT” στο root directory της κάρτας και να το τοποθετήσετε στη μονάδα ενώ πρώτα την έχετε απενεργοποιήσει.

Τώρα, ενεργοποιήστε την κάμερα κρατώντας πατημένο το πλήκτρο «Πίσω», επιλέξτε «OK» στο μήνυμα σχετικά με την μπαταρία που εμφανίζεται ανεξάρτητα από οποιαδήποτε κατάσταση και ξεκινήστε τη διαδικασία αναβάθμισης επιλέγοντας «OK» στα επόμενα αναδυόμενα παράθυρα.

Fujifilm

Λάβετε υπόψη ότι ενώ η κάμερα ενημερώνεται, δεν πρέπει να την απενεργοποιήσετε, να αφαιρέσετε την κάρτα μνήμης, να αποσυνδέσετε την μπαταρία ή να χρησιμοποιήσετε τους controllers της. Κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε αποτυχία της αναβάθμισης, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει κρίσιμες βλάβες στη συσκευή.

Περιμένετε υπομονετικά περίπου 90 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, απενεργοποιήστε τη μηχανή μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης, αφαιρέστε και κάντε format στην κάρτα μνήμης που χρησιμοποιήθηκε.

Τώρα που γνωρίζετε όλα όσα χρειάζεστε για να βελτιώσετε επιτυχώς την κάμερά σας, κατεβάστε το Fujifilm X-H1 Camera Firmware 1.12 ή το Fujifilm X-E3 Camera Firmware 1.22 και εφαρμόστε το στη συσκευή σας.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *