ΑρχικήinetFujifilm: Νέα firmware updates για τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές της σειράς X

Fujifilm: Νέα firmware updates για τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές της σειράς X

Δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές σειράς X της Fujifilm και συγκεκριμένα οι X-H1 και X-E3 έλαβαν πρόσφατα τις νέες εκδόσεις firmware 1.12 και 1.22 αντίστοιχα που προσφέρουν βελτιώσεις σταθερότητας σχετικά με τη σύνδεση με ορισμένα ασύρματα μοντέλα router.

Αν είστε ιδιοκτήτης μιας από τις συγκεκριμένες συσκευές, αυτό που έχετε να κάνετε αρχικά είναι να αρχικοποιήσετε μια κάρτα μνήμης χρησιμοποιώντας τις επιλογές format της κάμερας, στη συνέχεια, να αποθηκεύσετε και να αντιγράψετε το κατεβασμένο “FWUP00xx.DAT” στο root directory της κάρτας και να το τοποθετήσετε στη μονάδα ενώ πρώτα την έχετε απενεργοποιήσει.

Τώρα, ενεργοποιήστε την κάμερα κρατώντας πατημένο το πλήκτρο “Πίσω”, επιλέξτε “OK” στο μήνυμα σχετικά με την μπαταρία που εμφανίζεται ανεξάρτητα από οποιαδήποτε κατάσταση και ξεκινήστε τη διαδικασία αναβάθμισης επιλέγοντας “OK” στα επόμενα αναδυόμενα παράθυρα.

Fujifilm

Λάβετε υπόψη ότι ενώ η κάμερα ενημερώνεται, δεν πρέπει να την απενεργοποιήσετε, να αφαιρέσετε την κάρτα μνήμης, να αποσυνδέσετε την μπαταρία ή να χρησιμοποιήσετε τους controllers της. Κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε αποτυχία της αναβάθμισης, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει κρίσιμες βλάβες στη συσκευή.

Περιμένετε υπομονετικά περίπου 90 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, απενεργοποιήστε τη μηχανή μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης, αφαιρέστε και κάντε format στην κάρτα μνήμης που χρησιμοποιήθηκε.

Τώρα που γνωρίζετε όλα όσα χρειάζεστε για να βελτιώσετε επιτυχώς την κάμερά σας, κατεβάστε το Fujifilm X-H1 Camera Firmware 1.12 ή το Fujifilm X-E3 Camera Firmware 1.22 και εφαρμόστε το στη συσκευή σας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS