15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Google Chrome: Μεγάλος επανασχεδιασμός με νέα χαρακτηριστικά

Το Chrome γιορτάζει τα δέκα του χρόνια και είναι έτοιμο να δεχτεί έναν μεγάλο επανασχεδιασμό. Η Google ανακοίνωσε σήμερα ένα ευρύ φάσμα αλλαγών που έρχονται στο πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης στον κόσμο, εκ των οποίων ορισμένες αισθητικές και άλλες λειτουργικές.

google chrome redesign new features

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή θα εστιάσει σε έναν επίπεδο, στρογγυλό σχεδιασμό που συμφωνεί περισσότερο με τις αρχές σχεδίασης της Google. Αυτές οι αλλαγές θα εμφανιστούν τόσο σε κινητά όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Τα εικονίδια ιστότοπων θα είναι πλέον πιο διακριτά όταν ο περιηγητής έχει πολλές ενεργές καρτέλες ενώ τα μενού και άλλα στοιχεία σχεδίασης έχουν τροποποιηθεί και απλουστευθεί σε διάφορες εκδόσεις της εφαρμογής.

Από άποψη χρηστικότητας υπάρχει πληθώρα αξιοσημείωτων αλλαγών όπως:

Το Chrome ανανέωσε την αυτόματη συμπλήρωση και τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης ώστε να είναι πιο ακριβής σε διάφορους ιστότοπους.

Μιλώντας για κωδικούς πρόσβασης, το Chrome μπορεί τώρα να δημιουργήσει αυτόματα έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης που θα συνδεθεί με το λογαριασμό σας στο Google.

Η γραμμή αναζήτησης – επίσημα γνωστή ως Omnibox – μπορεί τώρα να σας δείξει περισσότερες πληροφορίες χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε μια νέα καρτέλα.

Σύντομα θα είστε σε θέση να κάνετε αναζήτηση μέσω του Google Drive σας απευθείας από τη γραμμή αναζήτησης.

Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε συντομεύσεις για τους αγαπημένους σας ιστότοπους σε νέα καρτέλα, καθώς και να ορίσετε μια εικόνα φόντου.

Η ενημερωμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει σήμερα στους χρήστες. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε για την απόδοση, η Google αναφέρει ότι συνεχίζει να εργάζεται για τη βελτίωση του χρόνου εκκίνησης, της χρήσης μνήμης και άλλων, παρόλο που δεν φαίνεται να υπάρχουν αλλαγές στο συγκεκριμένο build.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *