Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
infosec

Google Play: Κρυβόταν malware με τη χρήση των αισθητήρων κίνησης

Στην αγορά του Google Play υπάρχουν πολλές κακόβουλες εφαρμογές που δοκιμάζουν κόλπα για να αποφευχθεί η ανίχνευση τους. Για την...
Read More
infosec

Bug του Twitter δημοσίευε τα προσωπικά tweets των χρηστών για 5 χρόνια

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από τις Android συσκευές τους, θα πρέπει να ελέγξουν...
Read More
Latest Posts

Χρησιμοποίησε τον υπολογιστή σου Like a Pro!

Πολλοί από εμάς μπορεί να θεωρούμε τους εαυτούς μας experts σε θέματα τεχνολογίας, αλλά υπάρχουν πάντα νέοι τρόποι να ακονίσουμε τις ικανότητές μας στον υπολογιστή.

Ας δούμε μαζί μερικά κολπάκια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας τα οποία, αν δεν ξέρετε, θα σας κάνουν τη ζωή ευκολότερη.

υπολογιστή

  1. Κλείσατε, άθελα σας, μια καρτέλα στο browser την οποία χρειάζεστε; Απλά πατήστε Ctrl + Shift + T για να ανοίξετε ξανά την πιο πρόσφατα κλειστή καρτέλα και να επιστρέψετε σε αυτό που κάνατε (Cmd + Shift + T σε Mac).
  2. Πως μπορείτε να μετακινήσετε ένα παράθυρο όταν χρησιμοποιείτε πολλαπλές οθόνες; Πατώντας το πλήκτρο Shift + Windows Key + βέλη το παράθυρο θα μεταβεί σε όποια οθόνη του δείξετε με τα βελάκια.
  3. Αρχεία προστατευμένα με κωδικό πρόσβασης. Ένας απλός τρόπος για να κλειδώσετε την πρόσβαση σε ορισμένα αρχεία είναι να δημιουργήσετε ένα κρυπτογραφημένο αρχείο. Πιθανότατα να έχετε ήδη εγκαταστήσει ένα αντίγραφο 7-Zip, WinRAR, ή The Unarchiver (Mac). Δημιουργήστε ένα νέο αρχείο, επιλέξτε να κρυπτογραφήσετε τα περιεχόμενά του και να τα προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης.
  4. Στο υπολογιστή σας, όλα τα λάθη συγχωρούνται… ή μάλλον, διορθώνονται. Μπορείτε πολύ εύκολα να επαναφέρετε τη τελευταία σου ενέργεια πατώντας Ctrl + Z.
  5. Το ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε pause ένα βίντεο στο YouTube με το πάτημα ενός κουμπιού; Απλά μπορείτε να πατήσετε το space ή το  K για παύση, ενώ τα J και L θα προχωρήσουν 10 δευτερόλεπτα προς τα πίσω / προς τα εμπρός. Το M λειτουργεί για σίγαση. Εξαιρετικά βολικό.

Ελπίζουμε, αν δεν γνωρίζατε κάποιο από τα παραπάνω κολπάκια, να σας φανούν χρήσιμα!

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *