ΑρχικήUpdatesChromebook: Με αστείο τρόπο διαφημίζει η Google το ανανεωμένο Chromebook

Chromebook: Με αστείο τρόπο διαφημίζει η Google το ανανεωμένο Chromebook

Διάθεση για μάχη φαίνεται να έχει η Google μέσα από το νέο video που κυκλοφόρησε προ λίγων ημερών, διαφημίζοντας το καινούριο Chromebook, καθώς ισχυρίζεται πως εάν αυτό που χρειάζεστε είναι η ταχύτητα, τότε θα πρέπει να προσπεράσετε Windows και MacOS. Στο καινούριο Chromebook θα μπορεί κάνεις να βρει αυτό που ψάχνει, δηλαδή προεγκατεστημένο Antivirus, μπαταριά που διαρκεί όλη μέρα και αυτόματα Updates. Με αυτό τον τρόπο και χωρίς συνεχόμενα ενοχλητικά popups ο χρήστης θα μπορεί να εργαστεί, παίξει ή παρακολουθήσει κάτι χωρίς να τον καθυστερεί τίποτα.

google chromebook advert

Αυτό απαιτεί βέβαια μια γρήγορη σύνδεση internet που θα βοηθάει σημαντικά σε κάποιες λειτουργίες, πέρα από κάποιες άλλες που λειτουργούν και offline.

Η νέα διαφήμιση της Google κοροϊδεύει τις αργές εγκαταστάσεις στα MacOS, τις «κολλημένες» εφαρμογές αλλά και τα συνεχόμενα pop ups που συνιστούν αναβαθμίσεις για το λειτουργικό αλλά και για τρίτα προγράμματα. Βέβαια περιλαμβάνει και την γνωστή μπλε οθόνη των Windows που όλοι μας έχουμε συναντήσει στο παρελθόν.

Επιπλέον γίνονται αναφορές σε εφαρμογές που πολύς κόσμος χρησιμοποιεί, όπως το Slack, Netflix, Evernote και Lightroom, καθώς είναι όλες διαθέσιμες για χρήση.

Είναι ξεκάθαρο ότι η προώθηση του Chromebook στοχεύει τους χρήστες που δεν έχουν αλλάξει το laptop τους εδώ και χρόνια, και ψάχνουν για κάτι καινούριο. Ωστόσο μάλλον στοχεύει και χρήστες που δεν έχουν χρησιμοποιήσει Windows 10 στο παρελθόν, καθώς πρόκειται για ένα λειτουργικό με προεγκατεστημένο Antivirus το οποίο μάλιστα είναι πολύ αξιόλογο.

Τέλος είναι ξεκάθαρη η σύγκριση που γίνεται ανάμεσά στα 3 λειτουργικά, και η Google προσπαθεί να τραβήξει τους δυσαρεστημένους χρήστες των άλλων 2 λειτουργικών στο δικό της. Είναι όμως αρκετό ένα video για να πείσει τους χρήστες να δοκιμάσουν κάτι καινούριο? Θα το μάθουμε αυτό τους επόμενους μήνες. Ακολουθεί η διαφήμιση!

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=2xryaZF1Z4w” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS