Παρασκευή, 10 Απριλίου, 07:17
Αρχική inet Αυτά είναι τα Smartphone και εταιρείες με τα υψηλότερα ποσοστά αποτυχίας

Αυτά είναι τα Smartphone και εταιρείες με τα υψηλότερα ποσοστά αποτυχίας

smartphoneΣύμφωνα με μια αναφορά που αφορά τις επισκευές smartphone, το Xiaomi Redmi 4 ήταν το χειρότερο Android κινητό στο Q4 2017, ενώ η Samsung ήταν στην κορυφή της λίστας των κατασκευαστών Android με το υψηλότερο ποσοστό αποτυχίας.

Η έκθεση Mobile Device Repair and Security, που δημοσιεύθηκε από τη Blancco, παρουσιάζει τη λίστα των μοντέλων τηλεφώνων που υποβλήθηκαν σε επισκευές. Μαζί με το Redmi 4 και το Redmi Y1 της Xiaomi ήταν επίσης στη λίστα. Η δεύτερη θέση για το χειρότερο τηλέφωνο ανήκε στο Moto G5S Plus.

Ωστόσο, η Samsung είχε τον μεγαλύτερο αριθμό συσκευών στην πρώτη δεκάδα όπως τα Galaxy S7, Galaxy S8 Plus, Galaxy S7 Active κ.α. Άλλα μοντέλα smartphone από διαφορετικούς κατασκευαστές περιελάμβαναν το Nokia 6 και το Lenovo K8 Note.

Στη λίστα των smartphone με κακές επιδόσεις, η Samsung έλαβε την πρώτη θέση με ένα ποσοστό αποτυχίας 34%, το οποίο είναι προφανώς μικρότερο από τις προηγούμενες αναφορές. Η Xiaomi βρέθηκε δεύτερη στη λίστα με 13%, ακολουθούμενη από Motorola με 9% και LG με 7%.

Δεδομένου ότι η Samsung και η Xiaomi είναι δύο από τις μεγαλύτερες εμπορικές μάρκες, δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι τα μοντέλα τους εμφανίζονταν στη λίστα. Αλλά το πιο ενδιαφέρον ήταν ότι οι συσκευές της Huawei κατάφεραν να αποφύγουν τη λίστα των χειρότερων τηλεφώνων και η ίδια η μάρκα ήλθε στην 8η θέση για τις χειρότερες τηλεφωνικές μάρκες.

Ας ρίξουμε μια ματιά και στο iOS

- Advertisement -

Σε ό, τι αφορά το iOS, το iPhone 6 βρέθηκε να είναι το χειρότερο τηλέφωνο της Apple με ένα επιβλητικό ποσοστό αποτυχίας 26%, ακολουθούμενο από iPhone 6s (14%) και 6s Plus (9%). Σύμφωνα με το διάγραμμα της έκθεσης, τα ποσοστά αποτυχίας στο iOS είναι πολύ υψηλότερα από ό, τι σε σχέση με το Android.

Παράγοντες που συμβάλλουν στα ποσοστά αποτυχίας

Όσον αφορά τους λόγους πίσω από αυτά τα ποσοστά αποτυχίας, η απόδοση αποδείχθηκε ότι είναι το μεγαλύτερο ζήτημα για τα Android smartphone, ακολουθούμενη από την λειτουργία της κάμερας και του μικροφώνου. Δεδομένου ότι ένας μεγάλος αριθμός συσκευών Android είναι τηλέφωνα χαμηλού προϋπολογισμού, δεν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν υψηλή απόδοση.

Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες του iOS βρήκαν ότι η σύνδεση Bluetooth και Wi-Fi είναι οι πιο προβληματικές περιοχές. Ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο η απόδοση δεν είναι ζήτημα στα iPhones είναι ότι η Apple έχει έναν σταθερό έλεγχο τόσο στο hardware όσο και στο software – κάτι που είναι δύσκολο να επιτευχθεί στα περισσότερα τηλέφωνα Android.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

loopfs: Θα μπορούσε να είναι το νέο σύστημα αρχείων του Linux;

Το Linux υποστηρίζει αρκετά συστήματα αρχείων, όπως EXT4, F2FS, Btrfs και XFS. Αυτά τα συστήματα επαρκούν όταν...

Έρευνα: Οι έφηβοι προτιμούν τα iPhones από τα κινητά Samsung

Σύμφωνα με έρευνα που διεξάγεται κάθε έξι μήνες με στόχο να καταγράψει τις συνήθειες των εφήβων, oι νέοι δεν επιλέγουν κινητά Samsung....

Bill Gates: Τα σχολεία ανοίγουν το φθινόπωρο και η οικονομία καταστρέφεται

Ο Bill Gates πιστεύει ότι τα σχολεία θα μπορέσουν να ανοίξουν το φθινόπωρο, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Becky Quick στο CNBC.

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Εκπαιδευτικά προγράμματα και ψυχαγωγικές δράσεις από το σπίτι για παιδιά 4-12 ετών και όλη την οικογένεια

Εκπαιδευτικά προγράμματα και ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά και οικογένειες, στις οποίες μπορούν συμμετάσχουν από το σπίτι, προσφέρει το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου...

Microsoft: Κυκλοφόρησε τις ενημερώσεις του Απριλίου 2020 για το Office

Η Microsoft κυκλοφόρησε τις non-security ενημερώσεις του Απριλίου 2020 για το Microsoft Office, οι οποίες περιλαμβάνουν διορθώσεις για σφάλματα καθώς και βελτιώσεις...

To νέο Cheetah mode της Τesla προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις

Το νέο Cheetah mode στο μοντέλο Tesla S ωθεί το ηλεκτρικό αυτοκίνητο από 0 στα 100 χλμ / ώρα γρηγορότερα από ότι...

Tails 4.5: Κυκλοφόρησε η νέα, πιο ασφαλής έκδοση!

Tails 4.5: Κυκλοφόρησε η νέα, πιο ασφαλής έκδοση- Το Tails, είναι ένα live λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο...

Windows 10 λειτουργία βοηθά στη διαγραφή άχρηστων αρχείων και apps

Τα Windows 10 θα διευκολύνουν τη διαγραφή άχρηστων αρχείων και apps, παρουσιάζοντάς τα μαζεμένα σε μια λίστα.

Cloudflare: Σταματά να χρησιμοποιεί το reCAPTCHA της Google!

Η Cloudflare ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί το reCAPTCHA της Google και θα μεταβεί σε έναν νέο πάροχο εντοπισμού bot που...

Το Google Stadia Pro προσφέρεται δωρεάν για δύο μήνες! Ώρα για video games!

Η κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα λόγω κορωνοϊού, είναι μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις των...