ΑρχικήsecurityCortexProg, ο πίνακας προγραμματισμού και διόρθωσης σφαλμάτων

CortexProg, ο πίνακας προγραμματισμού και διόρθωσης σφαλμάτων

Ο προγραμματιστής Dmitry, με έδρα του το Mountain View της Καλιφόρνια, δημιούργησε ένα νέο πίνακα προγραμματισμού και εντοπισμού σφαλμάτων Cortex-M με τη μορφή του CortexProg. Υποστηρίζοντας το ZeroWireTrace, το Gang-load, το MultiCore chip support, τα LUA plug-in και τα chip-support plugins, ο νέος πίνακας ανάπτυξης είναι τώρα διαθέσιμος για υποστήριξη μέσω του Kickstarter, με τις δωρεές να ξεκινούν από $ 25 ή £ 19.

Εάν όλα πάνε καλά, η κυκλοφορία και η δυνατότητα αποστολής του σε όλο τον κόσμο αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2018. Ο Dmitry εξηγεί περισσότερα για το CortexProg και τα χαρακτηριστικά του για τους microcontrollers Cortex-M. “Μπορεί να χρησιμεύσει ως το μόνο εργαλείο που χρειάζεται για την αντίστροφη μηχανική των συσκευών, τη δημιουργία νέων σχεδίων, τα πρωτότυπα εντοπισμού σφαλμάτων, τις πλατφόρμες προγραμμάτων σε γραμμές παραγωγής ή γενικά για hacking σε devboards. Το CortexProg μπορεί να διαβάσει τα δεδομένα από ένα microcontroller, να γράψει δεδομένα σε αυτό, να αναπαράγει το πρόγραμμα, να παρέχει ζωντανή ανίχνευση για σφάλματα τύπου printf (ZeroWireTrace) και ακόμη και να επιτρέψει πλήρη αποκατάσταση του GDB. ”

“Όσον αφορά στον υπολογιστή, το εργαλείο χρησιμοποιεί τη μεταφορά HID για να μην χρειάζεται κανένας οδηγός σε κανένα από τα υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: Linux, Windows, MacOS. Η πηγή του εργαλείου είναι επίσης διαθέσιμη, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο για οποιοδήποτε άλλο εσωτερικό περιβάλλον μπορεί να θέλετε να το εκτελέσετε. Το CortexProg είναι η πλήρης λύση για όλες τις ανάγκες αντιγραφής και προγραμματισμού του ARM Cortex-M σας.”

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον πίνακα ανάπτυξης μπορείτε να μεταβείτε στην επίσημη σελίδα της καμπάνιας του στο Kickstarter για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με κάθε λειτουργία, την υποστήριξη ZeroWireTrace και πολλά άλλα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS