ΑρχικήinetAndromeda: Η νέα συσκευή της Microsoft θα τροφοδοτείται από Snapdragon 1000

Andromeda: Η νέα συσκευή της Microsoft θα τροφοδοτείται από Snapdragon 1000

Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, η νέα κινητή συσκευή της Microsoft με τη κωδική ονομασία Andromeda αναμένεται να δει το φως της ημέρας μέσα στο 2018. Νέα πηγή έρχεται να προσθέσει μια ακόμη πληροφορία σχετικά με τις προδιαγραφές της συσκευής: Η Andromeda θα τροφοδοτείται από έναν νέο επεξεργαστή Snapdragon 1000.

Η Andromeda είναι ένα φιλόδοξο έργο της Microsoft που θα συνδυάζει τις καλύτερες δυνατότητες των  laptops και tablet μαζί με λειτουργίες τηλεφωνικής κλήσης.

Και ενώ έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες τους τελευταίους μήνες, πολύ λίγα έχουν ειπωθεί για το υλικό που θα μπορούσε να τροφοδοτήσει την κινητή συσκευή.

Εκτός από το σχεδιασμό διπλής οθόνης, φαίνεται ότι η Andromeda θα μπορούσε να τροφοδοτείται από επεξεργαστή της Qualcomm, ο οποίος θα ονομαστεί Snapdragon 1000.Andromeda

Ο Snapdragon 1000 είναι ένα νέο project της Qualcomm. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι δεν θα απευθύνεται μόνο στην Andromeda αλλά και σε desktops. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες συνεργασίας της Microsoft με την Qualcomm σε μελλοντικά προϊόντα.

Μερικά από τα προϊόντα που θα μπορούσαν να διαθέτουν Snapdragon 1000 είναι  οι Surface συσκευές οι οποίες θα τρέχουν σε Windows 10 με ARM και θα επωφεληθούν από την εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ως συνήθως, δεν παρέχονται συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά εάν όλα αυτά τα projects προχωρήσουν όπως έχουν προγραμματιστεί, η Andromeda θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο της πολύ σύντομα. Ένα Surface  χαμηλού κόστους αναμένεται επίσης το 2018, ενδεχομένως το φθινόπωρο. Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες αναμένονται τους επόμενους μήνες καθώς πλησιάζουμε τις υποτιθέμενες ημερομηνίες κυκλοφορίες.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS