ΑρχικήReviewsPrecog: Γνωρίστε την αναδιπλούμενη συσκευή της Asus

Precog: Γνωρίστε την αναδιπλούμενη συσκευή της Asus

Asus: Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η Microsoft εργάζεται πάνω σε μια νέα αναδιπλούμενη συσκευή που θα χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές οθόνες οι οποίες θα συνεργάζονται και συνυπάρχουν μέσω ενός εύκαμπτου συνδέσμου.

Αν και όλοι έχουν κάτι να πουν για την αναδιπλούμενη συσκευή της Microsoft που θα ονομάζεται Surface “Phone”, δεν έχουμε εντοπίσει κάποια κίνηση τα εταιρείας που να προδίδει μια επικείμενη παρουσίαση. Από την άλλη, διαφορετικές κατασκευαστικές εταιρείες φαίνεται να έχουν ακολουθήσει μια πιο γρήγορη μέθοδο. Η Asus, για παράδειγμα, παρουσίασε πρόσφατα το Precog, ένα νέο μοντέλο που συνδυάζει δύο διαφορετικές οθόνες.Asus

Το Precog είναι μια συσκευή που υποστηρίζει διάφορα form factors τα οποία αλλάζουν ανάλογα με τη γωνία και τη θέση των δύο οθονών.

Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας κανονικός φορητός υπολογιστής με τη μια οθόνη να χρησιμεύει ως πληκτρολόγιο. Επομένως, σε αντίθεση με έναν παραδοσιακό φορητό υπολογιστή με μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο, χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές οθόνες και ο ρόλος τους προσαρμόζεται αυτόματα στη θέση τους. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως tablet, με τις δύο οθόνες πλήρως ανοιχτές.

Το Precog έρχεται με όλα τα είδη υπερ-καινοτόμων τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένης της λεγόμενης δυνατότητας Intelligent Touch, η οποία σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις σας εν κινήσει. Αυτό σημαίνει ότι η διεπαφή αλλάζει αυτόματα ανάλογα με τη γωνία και τη θέση των οθονών.

Τέλος, να τονίσουμε ότι όλες οι λειτουργίες του Precog είναι εφικτές χάρη στα Windows 10.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS