ΑρχικήinetΟ αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων Samsung Galaxy S10 θα ενσωματωθεί στην οθόνη

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων Samsung Galaxy S10 θα ενσωματωθεί στην οθόνη

Η ναυαρχίδα της επόμενης γενιάς S της Samsung είναι εξαιρετικά πιθανό να έρθει με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, καθώς η εταιρεία επιβεβαίωσε τελικά αυτό το σχέδιο σε μια συνάντηση με τους εταίρους της βιομηχανίας.

Τουλάχιστον, αυτό δηλώνει μια έκθεση από την ET News, υποδηλώνοντας ότι η Samsung ολοκλήρωσε την τεχνολογία και είπε στις εταιρείες ότι δουλεύει το S10 το οποίο θα μπορούσε να έρθει με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη.

Αυτό που είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον είναι ότι αυτός ο αισθητήρας δεν θα κατασκευαστεί από την ίδια τη Samsung, ένα σχέδιο το οποίο πιστεύεται ότι ενδιαφέρει πολύ την εταιρεία, αλλά θα κατασκευαστεί από την Qualcomm, ένα όνομα που έως τώρα συσχετίζεται σπάνια με fingerprint αναγνώστες. Ο ultrasonic αισθητήρας που βασίζεται στην οθόνη θα κατασκευαστεί ειδικά για το S10, αλλά και άλλα high-end τηλέφωνα θα μπορούσαν να το πάρουν.

Νωρίτερα φέτος, φημολογήθηκε ότι η Samsung θα μπορούσε να φέρει αυτή τη νέα τεχνολογία στην αγορά στο Galaxy Note 9, ένα μοντέλο που προβλέπεται να λανσαριστεί στα τέλη του καλοκαιριού. Αλλά αν αυτή η έκθεση είναι αληθινή, η εταιρεία μάλλον θα βάλει στον πάγο αυτό το σχέδιο μέχρι το ντεμπούτο του S10, το οποίο, σύμφωνα με το τυπικό χρονοδιάγραμμα λανσαρίσματος θα έρθει στις αρχές του 2019.

Το Samsung Galaxy S10 θα σηματοδοτήσει τη 10η γενιά αυτού του συγκεκριμένου μοντέλου και αυτό θα μπορούσε να είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία θέλει να φέρει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην αγορά με την κυκλοφορία του.

Η ίδια η συσκευή θα πρέπει να είναι μια σημαντική ανανέωση της τρέχουσας γενιάς Galaxy S, η οποία έχει μάλλον επικριθεί για την έλλειψη αλλαγών σε σχέση με τον προκάτοχό της.

Όσο πιο κοντά φτάνουμε στην κυκλοφορία των νέων smartphones της Samsung, τόσο περισσότερες φήμες κυκλοφορούν ότι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι ενσωματωμένος στην οθόνη. Η Apple λέγεται επίσης ότι διερευνά μια τέτοια τεχνολογία, αν και σε αυτή την περίπτωση, η αναγνώριση προσώπου φαίνεται να λαμβάνει περισσότερη προσοχή για τα μελλοντικά iPhone.

Samsung

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS