ΑρχικήinetΗ Porsche θα αναβαθμίσει όλα τα Windows 7 PC σε Windows 10

Η Porsche θα αναβαθμίσει όλα τα Windows 7 PC σε Windows 10

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Porsche σχεδιάζει να αναβαθμίσει όλους τους υπολογιστές Windows 7 σε Windows 10, σύμφωνα με μια νέα έκθεση, και η διαδικασία προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.

Κι ενώ δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, η WindowsArea αναφέρει ότι η Porsche θέλει να ολοκληρώσει την ανάπτυξη των Windows 10 σε όλο το δίκτυό της, πριν τελειώσει η υποστήριξη για τα Windows 7.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Microsoft, τα Windows 7 θα λάβουν την τελευταία παρτίδα ενημερώσεων τον Ιανουάριο του 2020, μετά την οποία το λειτουργικό σύστημα θα θεωρηθεί επισήμως απαρχαιωμένο και δεν θα λαμβάνει πλέον επιδιορθώσεις για κενά ασφάλειας.

Η αναφερθείσα πηγή λέει ότι η Porsche θέλει να αναβαθμίσει ολόκληρο τον στόλο των Windows 7 υπολογιστών σε Windows 10 και πιστεύεται ότι περίπου 27.000 εργαζόμενοι θα επωφεληθούν από τις βελτιώσεις που αποτελούν μέρος του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Το βελτιωμένο οπλοστάσιο χαρακτηριστικών ασφαλείας στα Windows 10 είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Porsche σχεδιάζει μια αναβάθμιση σε εταιρικό επίπεδο.

Όταν μια εταιρεία στο μέγεθος της Porsche αποφασίζει να αναβαθμίσει την υποδομή της σε Windows 10, σίγουρα μπορούμε να κάνουμε λόγο για μια πολύ μεγάλη νίκη για την Microsoft. Δεν μπορούμε όμως να πούμε το ίδιο και για τα Windows 7, τα οποία στον αντίποδα, εξακολουθούν να αποτελούν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για την γιγαντιαία εταιρεία λογισμικού.

Δεδομένα που παρέχονται από την ερευνητική εταιρεία NetMarketShare δείχνουν ότι τα Windows 7 εξακολουθούν να λειτουργούν τουλάχιστον στο 40% των desktop υπολογιστών σε όλο τον κόσμο, ενώ τα Windows 10 έρχονται δεύτερα με μερίδιο λίγο πάνω από το 34%.

Αυτό που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό, είναι ότι τα Windows 7 κατάφεραν να επιζήσουν παρά την επίμονη ώθηση των Windows 10, τα οποία προσφέρθηκαν και ως δωρεάν αναβάθμιση. Η Microsoft έχει κατηγορηθεί συχνά για τις επιθετικές τακτικές που ακολουθεί για να ενισχύσει το μερίδιο του τελευταίου OS της, συμπεριλαμβανομένων των αναγκαστικών αναβαθμίσεων.

Σε αυτό το σημείο, η Microsoft λέει ότι έχει 200 εκατομμύρια εταιρικούς χρήστες Windows 10 και ο αριθμός είναι πιθανό να αυξηθεί όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία απόσυρσης των Windows 7.

Porsche

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS