ΑρχικήinetΗ Samsung θα πληρώσει $533 εκατομμύρια στην Apple για αντιγραφή

Η Samsung θα πληρώσει $533 εκατομμύρια στην Apple για αντιγραφή

Η Apple εξέδωσε δήλωση για να τονίσει ότι η ετυμηγορία της είναι ζωντανή απόδειξη ότι η Samsung χρησιμοποίησε τις πατέντες της χωρίς άδεια και αντέγραψε το σχεδιασμό της.

“Πιστεύουμε βαθιά στην αξία του σχεδιασμού και οι ομάδες μας εργάζονται ακούραστα για να δημιουργήσουν καινοτόμα προϊόντα που ευχαριστούν τους πελάτες μας. Αυτή η μάχη ήταν πάντα κάτι παραπάνω από χρήματα. Η Apple πυροδότησε την επανάσταση των smartphone με το iPhone και είναι γεγονός ότι η Samsung αντέγραψε φρικαλέα τον σχεδιασμό μας. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να προστατεύουμε τη σκληρή δουλειά και την καινοτομία πολλών ανθρώπων στην Apple “, ανέφερε.

Η Samsung, από την άλλη πλευρά, λέει ότι εξετάζει ήδη τις επιλογές της, οι οποίες σε απλά λόγια σημαίνουν ότι η εταιρεία αναμένεται να προσφύγει στην δικαιοσύνη στο εγγύς μέλλον.

Η Samsung υποχρεώθηκε αρχικά να καταβάλει στην Apple το ποσό των 1,05 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αποκατάσταση ζημιών το 2012 μετά την πρώτη αγωγή, αλλά η έκταση των ζημιών μειώθηκε σύντομα μετά από αυτό που περιγράφηκε ως εσφαλμένες εκτιμήσεις στην καταγγελία. Μια απόφαση δικαστηρίου ανέφερε ότι η Samsung πώλησε τουλάχιστον 15,3 εκατομμύρια τηλέφωνα το 2010 και το 2011, παραβιάζοντας πέντε πατέντες σχεδιασμού του iPhone. Η Apple κέρδισε τελικά μια άλλη δίκη με αποζημιώσεις που διακανονίστηκαν στα 290 εκατομμύρια δολάρια, αλλά η Samsung αμφισβήτησε και πάλι την απόφαση.

Η νομική διαφωνία μεταξύ των δύο πιθανότατα να συνεχιστεί, παρά το γεγονός ότι η Apple κέρδισε κάθε δίκη για τις εν λόγω πατέντες.

Samsung

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS