Παρασκευή, 10 Απριλίου, 07:22
Αρχική inet Έξι από τα δέκα smartphone που πωλήθηκαν πιο πολύ στις ΗΠΑ είναι...

Έξι από τα δέκα smartphone που πωλήθηκαν πιο πολύ στις ΗΠΑ είναι iPhone

Οι αποστολές νέων smartphone στις Ηνωμένες Πολιτείες το πρώτο τρίμηνο του έτους μειώθηκαν κατά 11% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2017.

Τα στοιχεία που έδωσε η Counterpoint δείχνουν ότι αυτή είναι η πρώτη φορά μέσα σε τρία χρόνια που οι πωλήσεις των smartphones έπεσαν κάτω από τις 40 εκατομμύρια μονάδες, αλλά παρά την πτώση, υπάρχουν ακόμα καλά νέα τουλάχιστον για ορισμένες από τις εταιρείες.

Η Apple είναι ο ισχυρότερος εκπρόσωπος του τριμήνου με αύξηση 16% σε ετήσια βάση, αρκετή για να βοηθήσει την Cupertino να εξασφαλίσει το 42% του μεριδίου αγοράς στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Cupertino ελέγχει τώρα το 80% της κατηγορίας των smartphone που κοστίζουν 800 € στην αγορά, σύμφωνα με την έρευνα.

Η Samsung, από την άλλη πλευρά, έπεσε 4% και έφτασε στο 22% κατά τη διάρκεια του τριμήνου, με την Counterpoint να σημειώνει ότι οι πωλήσεις του Galaxy S9 δεν ήταν πολύ ανεβασμένες. Σε αυτό το τρίμηνο αναμένεται αύξηση.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που η Apple κατάφερε να πωλήσει 16 εκατομμύρια iPhone στο πρώτο τρίμηνο του έτους στις Ηνωμένες Πολιτείες, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι παρά τις προβλέψεις των αναλυτών, το iPhone X πήγε καλά.

“Βλέπουμε τη συνεχιζόμενη κυριαρχία της Apple αφού είναι ο κορυφαίος πωλητής, με τις σειρές X και 8 να κρατούν τις κορυφαίες θέσεις και τις παλιότερες συσκευές Galaxy να μην απέχουν πολύ. Οι προ-πωλήσεις του S9 ήταν υποτονικές σε σύγκριση με τις πωλήσεις του S8 πέρυσι, αλλά πιθανότατα θα επιταχυνθούν τους επόμενους μήνες καθώς προσφέρονται πολύ καλές εκπτώσεις. Η Motorola τα έχει πάει καλά με το E4, λόγω του χαμηλού κόστους και των στερεών προδιαγραφών της “, δήλωσε ο Jeff Fieldhack, διευθυντής έρευνας.

- Advertisement -

Το πιο εντυπωσιακό επίτευγμα για την Apple είναι ότι από τα 10 καλύτερα smartphones στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο τα έξι είναι iPhone. Υπάρχουν τρία μοντέλα της Samsung, κανένα από τα οποία δεν είναι το Galaxy S9 και μία συσκευή της Motorola.

smartphone

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

loopfs: Θα μπορούσε να είναι το νέο σύστημα αρχείων του Linux;

Το Linux υποστηρίζει αρκετά συστήματα αρχείων, όπως EXT4, F2FS, Btrfs και XFS. Αυτά τα συστήματα επαρκούν όταν...

Έρευνα: Οι έφηβοι προτιμούν τα iPhones από τα κινητά Samsung

Σύμφωνα με έρευνα που διεξάγεται κάθε έξι μήνες με στόχο να καταγράψει τις συνήθειες των εφήβων, oι νέοι δεν επιλέγουν κινητά Samsung....

Bill Gates: Τα σχολεία ανοίγουν το φθινόπωρο και η οικονομία καταστρέφεται

Ο Bill Gates πιστεύει ότι τα σχολεία θα μπορέσουν να ανοίξουν το φθινόπωρο, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Becky Quick στο CNBC.

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Εκπαιδευτικά προγράμματα και ψυχαγωγικές δράσεις από το σπίτι για παιδιά 4-12 ετών και όλη την οικογένεια

Εκπαιδευτικά προγράμματα και ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά και οικογένειες, στις οποίες μπορούν συμμετάσχουν από το σπίτι, προσφέρει το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου...

Microsoft: Κυκλοφόρησε τις ενημερώσεις του Απριλίου 2020 για το Office

Η Microsoft κυκλοφόρησε τις non-security ενημερώσεις του Απριλίου 2020 για το Microsoft Office, οι οποίες περιλαμβάνουν διορθώσεις για σφάλματα καθώς και βελτιώσεις...

To νέο Cheetah mode της Τesla προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις

Το νέο Cheetah mode στο μοντέλο Tesla S ωθεί το ηλεκτρικό αυτοκίνητο από 0 στα 100 χλμ / ώρα γρηγορότερα από ότι...

Tails 4.5: Κυκλοφόρησε η νέα, πιο ασφαλής έκδοση!

Tails 4.5: Κυκλοφόρησε η νέα, πιο ασφαλής έκδοση- Το Tails, είναι ένα live λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο...

Windows 10 λειτουργία βοηθά στη διαγραφή άχρηστων αρχείων και apps

Τα Windows 10 θα διευκολύνουν τη διαγραφή άχρηστων αρχείων και apps, παρουσιάζοντάς τα μαζεμένα σε μια λίστα.

Cloudflare: Σταματά να χρησιμοποιεί το reCAPTCHA της Google!

Η Cloudflare ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί το reCAPTCHA της Google και θα μεταβεί σε έναν νέο πάροχο εντοπισμού bot που...

Το Google Stadia Pro προσφέρεται δωρεάν για δύο μήνες! Ώρα για video games!

Η κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα λόγω κορωνοϊού, είναι μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις των...