ΑρχικήinetΠότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το Galaxy S10 ;

Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το Galaxy S10 ;

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Samsung μας παρουσίασε το Galaxy S9  κατά την διάρκεια της εκδήλωσης MWC  στη Βαρκελώνη οπότε επόμενο είναι να περιμένουμε ότι και η νέα ναυαρχίδα, το Galaxy S10, θα κάνει ντεμπούτο την ίδια περίοδο.
Απ΄ότι φαίνεται, όμως, η Samsung αποφάσισε να αλλάξει τα σχέδια της εφόσον παράλληλα προετοιμάζεται και για την κυκλοφορία της πρώτης αναδιπλούμενης συσκευής της. Το πρόβλημα είναι ότι η εταιρεία δεν θέλει να πραγματοποιήσει δύο νέες κυκλοφορίες την ίδια περίοδο.
Το Galaxy S10 αναμένεται να παρουσιαστεί τον Ιανουάριο του 2019. Η Samsung επιθυμεί να μην συμπέσουν οι κυκλοφορίες των δύο συσκευών της καθώς δεν θέλει να επηρεαστούν οι πωλήσεις τους. Επομένως, όσοι θέλουν να αγοράσουν το νέο Galaxy S10 θα χρειασθεί να περιμένουν αρκετά μέχρι να φτάσει στην αγορά.
Galaxy S10
Από την άλλη, επειδή μιλάμε για ένα νέο δημιούργημα στο κόσμο της κινητής τηλεφωνίας, μια καθυστέρηση της κυκλοφορίας του αναδιπλούμενου smartphone είναι πολύ πιθανό να προκύψει.
Όσον αφορά την αποκάλυψη του Galaxy S10, πηγές κάνουν λόγο για το διάστημα που θα πραγματοποιείται το Consumer Electronics Show (CES) στο Las Vegas. Το CES θα διεξαχθεί από τις 8 εώς τις 11 Ιανουαρίου 2019. Αν οι πληροφορίες βγουν αληθινές, σύμφωνα με το προκαθορισμένο πρόγραμμα κυκλοφορίας, οι πωλήσεις της νέας ναυαρχίδας θα ξεκινήσουν στο τέλος του ίδιου μήνα.
Σαφώς, όλες αυτές οι λεπτομέρειες αποτελούν φήμες καθώς η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει την κυκλοφορία καμίας από τις δύο συσκευές. Άρα, καλό θα είναι να δούμε πως θα κυλήσουν οι εξελίξεις τους επόμενους μήνες και τι αποφάσεις θα πάρει τελικά η εταιρεία.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS