ΑρχικήTop PicksGearbest: Προσφορές σε smartphones και είδη τεχνολογίας

Gearbest: Προσφορές σε smartphones και είδη τεχνολογίας

Είστε λάτρεις των προϊόντων τεχνολογίας και αναζητάτε έξυπνες εκπτωτικές προσφορές σε πολύ χαμηλές τιμές; Τότε, σίγουρα αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο Gearbest.com. To δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει μοναδικές εκπτώσεις σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως Smartphones, Tablets, Smart Watches, Τv Boxes, Laptops και πολλά άλλα.

Gearbest τελωνείο

Ελέγχοντας τις καθημερινές προσφορές του κινεζικού e-shop, μπορείτε να επιτύχετε σημαντικά χαμηλότερες τιμές, ιδίως στα ηλεκτρονικά είδη και τα gadget, ενώ έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τεχνολογικών προϊόντων αλλά και διαφόρων ειδών οικιακής χρήσης.

Το Gearbest ενημερώνει την ιστοσελίδα του καθημερινά, παρέχοντας flash sale deals, σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές σε διάφορα είδη. Μπορείτε να αναζητήσετε νέες αφίξεις αλλά και προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση, βάση τιμής, δημοτικότητας, ή ημερομηνίας λήξης των προσφορών, ή εάν αναζητάτε κάτι συγκεκριμένο, να επιλέξετε μια από τις κατηγορίες προϊόντων και να δείτε όλες τις προσφορές που υπάρχουν σε αυτήν.

Μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση του τι μπορείτε να βρείτε στο Gearbest :

XIAOMI Mi A1 4G Phablet Global Version Με 4GB μνήμη RAM, 32GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, Dual κάμερα 12.0MP, Zoom lens και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, δεν θα μπορείτε να το αποχωριστείτε. Διατίθεται σε κόκκινο, μαύρο, χρυσό και χρυσό ροζ.

Elephone U Pro 4G Phablet – BLACK 6GB RAM + 128GB Με διπλό σύστημα κάμερας 13.0MP, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και Corning Gorilla Glass Screen 5 για μεγαλύτερη προστασία, σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή σας. Διατίθεται σε μαύρο και μπλε.

Xiaomi Mi Mix 2 4G Phablet 64GB ROM – BLACK Ένα από τα πιο δυνατά ατού του είναι ότι προσφέρεται σε αγγλική και κινεζική έκδοση, για να διαλέξετε.  Τα 6GB RAM και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάνουν την συσκευή ακόμα πιο ελκυστική. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

Smartphone USB cable Αποκτήστε το Gocomma Charging Line Nylon για μόλις 3.20 ευρώ. Ένα braided USB καλώδιο για να συγχρονίσετε τα δεδομένα σας. Διατίθεται σε μαύρη, γκρι και κόκκινη απόχρωση.

Power Charger Adapter Αποκτήστε το Gocomma Power Charger Adapter για 7.49 ευρώ. Με 5V 3A 3 USB θύρες και έξυπνη ένδειξη τρέχουσας τάσης, θα γίνει ένα gadget που δεν θα μπορείτε να αποχωριστείτε. Διατίθεται σε μαύρο και λευκό για να διαλέξετε.

Φυσικά οι προσφορές και τα ειδικά προνόμια δεν σταματούν εδώ. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη τις υπηρεσίες του κινεζικού e-shop, μάλλον ήρθε η ώρα να το πράξετε, καθώς το Gearbest προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια στους νέους χρήστες για τις αγορές τους.

Για παράδειγμα με χρήση του εκπτωτικού κωδικού GB-$3new05 μπορείτε να λάβετε επιπλέον έκπτωση $3. (Ισχύει για νέους πελάτες και για αγορές άνω των $5 αποκλειστικά από το κινεζικό warehouse).

Εάν λοιπόν έχετε αποφασίσει να προβείτε σε κάποια αγορά, καλό θα ήταν να επιλέξετε μια από προτεινόμενες μεθόδους αποστολής:

1. Priority Line (EU express ή EU Prority line)

2. Belgium Registered post

Επίσης το Gearbest προτρέπει τους χρήστες να αποφεύγουν μεθόδους Expedited Shipping, όπως DHL and EMS, καθώς υπόκεινται σε τελωνειακούς δασμούς. Μην χάνετε λοιπόν άλλον χρόνο και ανακαλύψτε όλες τις προσφορές του κινεζικού eshop από εδώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS