ΑρχικήReviewsΚυκλοφόρησαν τα Snapchat Spectacles 2 με νέες δυνατότητες!

Κυκλοφόρησαν τα Snapchat Spectacles 2 με νέες δυνατότητες!

Το Snapchat κυκλοφόρησε πρόσφατα τα Spectacles 2, τη δεύτερη γενιά των πρωτοποριακών γυαλιών ηλίου, ικανά να καταγράφουν βίντεο, να τραβούν όμορφες φωτογραφίες και πολλά άλλα.

Σχεδιασμένα για να τα φοράτε στη καθημερινότητά σας, τα Snapchat Spectacles 2 έρχονται με μια ενσωματωμένη κάμερα που σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες όπου και αν βρίσκεστε και να καταγράφετε όλα όσα επιθυμείτε εύκολα και γρήγορα. Μπορούν να καταγράψουν φωτογραφίες και βίντεο σε μορφή HD (υψηλής ευκρίνειας) τα οποία στη συνέχεια μπορούν να γίνουν upload στο Snapchat.

Με ένα απλό πάτημα του κουμπιού, μπορείτε εύκολα να καταγράψετε ένα βίντεο 10 δευτερολέπτων ή 30 δευτερολέπτων. Για να τραβήξετε μια φωτογραφία, πρέπει να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί της κάμερας. Τα γυαλιά έχουν σχεδιαστεί για να συγκεντρώνουν έως και 70 βίντεο με μία μόνο φόρτιση και διαθέτουν θήκη φόρτισης που σας επιτρέπει να τα επαναφορτίζετε μέχρι και 4 φορές εν κινήσει.Spectacles 2

Ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά των Snapchat Spectacles 2 είναι η αντοχή τους στο νερό, ώστε να μπορείτε να τα φορέσετε κατά τη διάρκεια των πιο απαιτητικών σας δραστηριοτήτων. Από τη μια μπορείτε να καταγράψετε βίντεο και φωτογραφίες σε ρηχά νερά και από την άλλη να τα φορέσετε κατά τη διάρκεια βροχερών ημερών, αν θέλετε να απαθανατίσετε μια στιγμή σας.

Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο μπορούν να αποστέλλονται εύκολα στο κινητό σας καθώς τα Snapchat Spectacles 2 διαθέτουν Bluetooth και είναι συμβατά τόσο με τα Android όσο και με το iOS smartphones.

Για να συγχρονίσετε φωτογραφίες και βίντεο που έχετε τραβήξει, πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή Snapchat σε smartphone iPhone 5 ή κάποια νεότερη έκδοση με iOS 10 και άνω, ή οποιοδήποτε Android με Wi-Fi Direct και Bluetooth LE με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS