ΑρχικήTop PicksΤα καλύτερα Antivirus App για Android

Τα καλύτερα Antivirus App για Android

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη από το εργαστήριο δοκιμών antivirus AV-TEST αποκαλύπτει τις κορυφαίες εφαρμογές ασφαλείας για το Android, οι οποίες είναι λίγο – πολύ απαραίτητες λόγω του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού των mobile απειλών.

Android

Πρώτα απ ‘όλα, η AV-TEST αξιολόγησε την προστασία και τη χρηστικότητα 20 διαφορετικών εφαρμογών προστασίας από ιούς, συμπεριλαμβανομένου του χαρακτηριστικού ασφάλειας Play Protect της Google.

Παρόλο που το Google Play Protect δεν είναι μια εφαρμογή antivirus αφ ‘εαυτού, συμπεριλήφθηκε στην έρευνα ως το βασικό επίπεδο ασφάλειας, και συνεπώς δεν έλαβε κάποιο βαθμό όσον αφορά την προστασία. Αντ ‘αυτού, πήρε 6/6 για την χρηστικότητα του.

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά στις εφαρμογές που βγήκαν πρώτες σε αυτή την έρευνα. Το Alibaba Mobile Security, το Avast Mobile Security, το AVG Antivirus Free, το Bitdefender Mobile Security, το G Data Internet Security, το Kaspersky Lab Internet Security, το McAfee Mobile Security και πολλές ακόμη εφαρμογές έλαβαν 6/6 τόσο στα tests προστασίας όσο και χρηστικότητας.

Βάσει λοιπόν των αποτελεσμάτων της έρευνας, η εγκατάσταση μίας εκ των ανωτέρω εφαρμογών antivirus θα σας προσφέρει την πιο προηγμένη προστασία στο Android. Μπορείτε να τσεκάρετε και το σχεδιάγραμμα στο άρθρο για να δείτε όλες τις εφαρμογές και τα σκορ τους.

Τώρα, όσον αφορά την μεθοδολογία που ακολουθήθηκε, η AV-TEST αναφέρει ότι εξέτασε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Android εφαρμογών που ήταν διαθέσιμες κατά το διάστημα που πραγματοποιήθηκε η έρευνα.

“Oι εφαρμογές που εξετάσθηκαν είχαν τη δυνατότητα να ενημερώνονται αυτόματα ανά πάσα στιγμή και να επικοινωνούν με τα συσχετιζόμενα cloud services. Επικεντρωθήκαμε στην ανίχνευση malware και στην χρηστικότητα, συμπεριλαμβανομένων των επιδόσεων και των false alarms. Τα προϊόντα έπρεπε να αποδείξουν τις ικανότητές τους χρησιμοποιώντας όλα τα components και τα layers προστασίας “, εξηγεί ο οργανισμός.

To μέσο ποσοστό ανίχνευσης των πιο πρόσφατων Android απειλών σε πραγματικό χρόνο κυμαίνεται στο 97,5%, ενώ στην περίπτωση κακόβουλου λογισμικού που έχει ανακαλυφθεί τις τελευταίες 4 εβδομάδες στο 97,1%. Το χαμηλότερο ποσοστό προστασίας σύμφωνα με την έρευνα παρέχει η Hi Security, το antivirus της οποίας έλαβε μόνο 3,5 μονάδες στις 6, ανιχνεύοντας μόλις το 95,4% και 96,2% των δειγμάτων κακόβουλου λογισμικού, αντίστοιχα.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS