ΑρχικήinetΗ Apple θα αντικαταστήσει τις μπαταρίες σε ορισμένα MacBook Pro

Η Apple θα αντικαταστήσει τις μπαταρίες σε ορισμένα MacBook Pro

μπαταρίεςΗ Apple για ακόμα μια φορά δηλώνει ότι θα αντικαταστήσει τις μπαταρίες σε ορισμένες από τις συσκευές της. Αυτή τη φορά όμως, το ζήτημα δεν είναι τα iPhone – είναι τα MacBook.

Συγκεκριμένα, τα MacBook Pro 13 ιντσών, τα οποία δεν υποστηρίζουν Touch Bar και τα οποία η Apple αναφέρει ότι θα μπορούσαν να παρουσιάσουν ένα ελάττωμα που μπορεί να προκαλέσει διαστολή της μπαταρίας τους.

Δεν είναι γνωστό πόσα MacBooks επηρεάζονται από αυτό το ελάττωμα, αλλά η Apple λέει ότι οι φορητοί υπολογιστές που κατασκευάστηκαν από τον Οκτώβριο του 2016 έως τον Οκτώβριο του 2017 ανήκουν σε αυτούς που θα μπορούσαν να επηρεαστούν.

Μπορείτε να ελέγξετε για να σιγουρευτείτε εάν επηρεάζεται ο φορητός σας υπολογιστής, αναζητώντας τον σειριακό αριθμό του στην ιστοσελίδα της Apple.

Η Apple σημειώνει ότι η διαστολή της μπαταρίας “δεν αποτελεί πρόβλημα ασφάλειας”, οπότε φαίνεται ότι όσοι από τους χρήστες διαθέτουν MacBook Pros δεν χρειάζεται να ανησυχούν ότι οι μπαταρίες των υπολογιστών τους θα εκραγούν. Παρόλα αυτά, οι δυσλειτουργίες της μπαταρίας είναι ένα σοβαρό ζήτημα και κυρίως αυτό που επηρεάζει την ικανότητά σας να χρησιμοποιείτε το φορητό σας υπολογιστή, γι ‘αυτό ίσως είναι καλή ιδέα να ελέγξετε και τη δική σας.

Και αν το σκεφτείτε από τη θετική του πλευρά, εάν η απόδοση της μπαταρίας σας έχει αρχίσει να μειώνεται, αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή ευκαιρία για να την αντικαταστήσετε με τη βοήθεια της Apple. (Η εταιρεία λέει ότι θα προσφέρει επιστροφές χρημάτων για όσους έχουν ήδη πληρώσει για αντικατάσταση λόγω του ίδιου θέματος.)

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS