ΑρχικήinetΞεκλείδωμα Windows 10 υπολογιστών με τα smartwatches Samsung Gear

Ξεκλείδωμα Windows 10 υπολογιστών με τα smartwatches Samsung Gear

H Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής Flow, επεκτείνοντας σημαντικά τις λειτουργίες και της δυνατότητες που προσφέρει στους χρήστες wearable συσκευών. Μεταξύ άλλων το αναβαθμισμένο Samsung Flow θα προσφέρει τη δυνατότητα για ξεκλείδωμα υπολογιστών με Windows 10, μέσω των smartwatches της εταιρείας που υποστηρίζονται από το ισχυρό λειτουργικό σύστημα TIZEN 3.0 (ή νεότερη έκδοση).

Samsung

Πιο συγκεκριμένα, η ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής Flow για Android (Version 3.0.14) αναμένεται να προσθέσει υποστήριξη για τα smartwatches Gear S3 και Gear Sport της Samsung, παρέχοντας τους νέα λειτουργικότητα: Μετά την αναβάθμιση του app οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα smartwatches τους για το ξεκλείδωμα Windows 10 υπολογιστών, χωρίς να απαιτείται διαδικασία εισαγωγής κωδικών πρόσβασης, και θα έχουν επίσης τη δυνατότητα συγχρονισμού ειδοποιήσεων μεταξύ υπολογιστή και smartwatch.

Επιπλέον, η Samsung θα προσφέρει ειδικά εργαλεία στους κατόχους Galaxy συσκευών, επιτρέποντας την προβολή της οθόνης των τηλεφώνων τους (mirroring) σε συνδεδεμένους υπολογιστές με Windows 10 , για εύκολη πρόσβαση σε αρχεία και εφαρμογές.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Samsung Flow είναι συμβατό με το Windows 10 Creators Update (έκδοση 1703) καθώς και οποιαδήποτε νεότερη έκδοση. Όσον αφορά τις συσκευές Galaxy TabPro S και Galaxy Βοοk απαιτείται το build 15063.413 ως ελάχιστο προαπαιτούμενο.

H εφαρμογή Flow είναι συμβατή με συσκευές που διαθέτουν την έκδοση Marshmallow του Android ή νεότερη, ενώ όσον αφορά τα smartwatches, μόνο τα μοντέλα με Tizen 3.0 ή νεότερη έκδοση είναι συμβατά.

Οι χρήστες που διαθέτουν το Windows 10 Fall Creators Update μπορούν να εκτελούν την εφαρμογή Samsung Flow στις συσκευές τους χωρίς πρόβλημα.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS