ΑρχικήinetΔιέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες του πρωταγωνιστή της σειράς Drake & Josh, Drake Bell

Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες του πρωταγωνιστή της σειράς Drake & Josh, Drake Bell

Ο Αμερικάνος ηθοποιός Drake Bell είναι το πιο πρόσφατο θύμα του Fappening, της πιο γνωστής διαρροής γυμνών φωτογραφιών διασημοτήτων παγκοσμίως.

Αυτή τη φορά, οι hackers κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στη προσωπική συλλογή φωτογραφιών του πρωταγωνιστή της σειράς Drake & Josh. Ακόμα, δεν έχει αποκαλυφθεί ο τρόπος παραβίασης, αν δηλαδή οι hackers απέκτησαν πρόσβαση σε κάποιο cloud λογαριασμό, κάποια κινητή συσκευή ή στον προσωπικό υπολογιστή του θύματος.

Ο ηθοποιός δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το ατυχές περιστατικό, αν και το όνομα του έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις τελευταίες μέρες.

Απ’ ότι φαίνεται οι hackers βρίσκουν αρκετά ενδιαφέρουσα την παραβίαση των iCloud λογαριασμών διάσημων προσώπων και την έκθεση φωτογραφιών ακατάλληλου περιεχομένου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι εικόνες έχουν ήδη αναρτηθεί σε αρκετές ιστοσελίδες καθώς και στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.Drake Bell

Αυτό που θα πρέπει να ανησυχεί περισσότερο τον ηθοποιό είναι ότι το περιεχόμενο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνοδεύεται από το hashtag #DrakeBell, οπότε λίγα μόλις λεπτά ήταν αρκετά για να γίνει η είδηση viral.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Drake Bell, αν και σε αυτές τις περιπτώσεις οι περισσότεροι celebrities ακολούθησαν τον δρόμο των δικαστηρίων.

Πληροφοριακά, ο κατάλογος των διασημοτήτων που έχουν πέσει θύματα του Fappening, το τελευταίο διάστημα, περιλαμβάνει την πρώην diva του WWE (World Wrestling) Maria Kanellis, τη Nicole Scherzinger, τη Miley Cyrus, τη Kristen Stewart, την Sia, τον Peter Andre, την Anne Hathaway και την ηθοποιό της ταινίας Guardians of the Galaxy, Mikaela Hoover. Οι περισσότεροι από τους προαναφερθέντες κινήθηκαν δικαστικά ενώ άλλοι επέλεξαν να μην δώσουν καμία σημασία στο γεγονός.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS