ΑρχικήUpdatesΚυκλοφόρησε το Ubuntu 18.04 LTS (Bionic Beaver) Final Beta

Κυκλοφόρησε το Ubuntu 18.04 LTS (Bionic Beaver) Final Beta

BetaΣχεδόν δύο εβδομάδες έχουν μείνει για την επόμενη κυκλοφορία του Ubuntu 18.04 Bionic Beaver για τους οπαδούς του Linux. Η Canonical ανακοίνωσε την έκδοση Beta 2, μια σχεδόν τελική έκδοση, που παρουσιάζει τις αλλαγές που θα φτάσουν με το Ubuntu 18.04 LTS.

Η Final Beta κυκλοφορεί σχεδόν ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του Ubuntu Beta 1 το Μάρτιο. Από τώρα και στο εξής, δεν θα υπάρξουν αλλαγές και η νέα έκδοση θα έρθει στα μηχανήματά σας στις 26 Απριλίου. Βάσει του πενταετούς κύκλου υποστήριξης, θα συνεχίσει να λαμβάνει ενημερώσεις μέχρι το 2023.

Το σύνολο των Beta builds περιλαμβάνει Ubuntu Desktop images για την έκδοση GNOME του Ubuntu, το Kubuntu, το Lubuntu, το Ubuntu Budgie, το UbuntuKylin, το Ubuntu MATE, το Ubuntu Studio και το Xubuntu. Αυτά πάνε μαζί με τα τελικά beta images των συστημάτων Ubuntu Server και Cloud.

Δεδομένου ότι έχετε παρακολουθήσει τον κύκλο ανάπτυξης του Ubuntu 18.04 LTS, ίσως γνωρίζετε ότι θα κυκλοφορήσει με το Linux Kernel 4.15 και το GNOME 3.28 ανάμεσα στα βασικά χαρακτηριστικά του. Το Ubuntu 18.04 προσφέρει επίσης μια επιλογή minimal εγκατάστασης χωρίς πρόσθετα, που φορτώνει μόνο τη βασική επιφάνεια εργασίας μαζί με ένα πρόγραμμα περιήγησης και τα βασικά βοηθητικά προγράμματα συστήματος. Αυτό καθιστά τη διαδικασία ενημέρωσης πολύ πιο γρήγορη σε σύγκριση με τις προηγούμενες εγκαταστάσεις.

Το επόμενο ορόσημο για το Ubuntu 18.04 LTS είναι το Final Freeze που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Απριλίου.

Κατεβάστε το Ubuntu 18.04 LTS Final Beta

Μπορείτε να κατεβάσετε την τελική έκδοση Beta για το Ubuntu 18.04 Gnome χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο. Για άλλες εκδόσεις, επισκεφθείτε τη σελίδα ανακοινώσεων κυκλοφορίας.

Εναλλακτικά, στο Ubuntu 16.04 ή στο 17.10, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το update manager για να λάβετε την ενημερωμένη έκδοση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS