ΑρχικήUpdatesΗ Apple ανακοινώνει το έκτο macOS High Sierra 10.13.4 Beta

Η Apple ανακοινώνει το έκτο macOS High Sierra 10.13.4 Beta

Μετά τα έκτα update των beta της iOS 11.3 και watchOS 4.3 της προηγούμενης εβδομάδας, η Apple κυκλοφόρησε τη Δευτέρα το ορόσημο εξέλιξης macOS High Sierra 10.13.4 beta 6 σε καταχωρημένους προγραμματιστές, μαζί με άλλα στοιχεία.

Με την ετικέτα build 17E190a, το macOS High Sierra 10.13.4 beta 6 κυκλοφόρησε και φέρνει περισσότερες βελτιώσεις στη σταθερότητα, την ασφάλεια και τη συμβατότητα για το Mac σας. Οι εγγεγραμμένοι προγραμματιστές που τρέχουν την προηγούμενη έκδοση beta μπορούν να το εγκαταστήσουν αυτή τη στιγμή από το παράθυρο Updates στην εφαρμογή Mac App Store.

Εάν είστε νέος στη δοκιμή macOS High Sierra Beta ή στο Public Beta, θα πρέπει να εκτελέσετε το MacOS Developer Beta Access Utility για να κατεβάσετε το τελευταίο MacOS High Sierra 10.13 beta. Μόλις εγκατασταθεί, θα λάβετε αυτόματα νέα beta macOS μόλις θα είναι διαθέσιμα.

Σύμφωνα με την Apple, η έκδοση macOS 10.13.4 beta 6 μπορεί να εγκατασταθεί στο MacBook Late 2009 ή νεότερο, το MacBook Air Late 2010 ή νεότερο, MacBook Pro Mid 2010 ή νεότερη, Mac mini Mid 2010 ή νεότερη, iMac Late 2010 ή νεότερη, iMac Pro (2017) και Mac Pro Mid 2010 ή νεότερους υπολογιστές.

Εκτός από την έκτη έκδοση macOS High Sierra 10.13.4 beta, η Apple παρουσίασε σήμερα την τέταρτη έκδοση beta του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος macOS Server 5.6, η οποία είναι διαθέσιμη μόνο σε εγγεγραμμένους προγραμματιστές με πληρωμένο και ενεργό λογαριασμό Apple Developer και το Apple Configurator 2.7 app για εύκολη ανάπτυξη συσκευών iPhone, iPad, iPod touch και Apple TV σε οργανισμούς.

Η έκδοση του macOS Server 5.6 beta 4 αντιμετωπίζει διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων μπορούμε να αναφέρουμε την κατάργηση της επιλογής DEP σεναρίου από το Profile Manager, λάθη που προέκυψαν κατά την εξαγωγή δεδομένων του Wiki Server, αποτυχίες εγκατάστασης του προφίλ διαμόρφωσης κατά τις αναβαθμίσεις από το macOS Server 5.2 macOS Server 5.3, και ορισμένα σφάλματα κλοπής κειμένου και bugs.

Apple

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS