ΑρχικήsecurityΤο Windows 10 Update KB4088776 παρουσιάζει σφάλμα!

Το Windows 10 Update KB4088776 παρουσιάζει σφάλμα!

Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα Μαρτίου της Microsoft έφερε νέες αθροιστικές ενημερώσεις για τα Windows 10, συμπεριλαμβανομένης της ενημερωμένης έκδοσης “Fall Creators Update“, γνωστή και ως έκδοση 1709.

Το KB4088776 έπρεπε να φέρει πληθώρα ενημερώσεων ασφαλείας και μη στα συστήματα, αλλά όπως αποδεικνύεται, φέρνει επίσης και μια σειρά προβλημάτων για έναν ορισμένο αριθμό υπολογιστών.

Αναφορές χρηστών αποκαλύπτουν το σφάλμα που έχουμε συναντήσει και με προηγούμενα updates: αποτυχημένες εγκαταστάσεις. Το KB4088776 αποτυγχάνει να εγκατασταθεί, καθώς για όλα φταίει το σφάλμα 0x80070002.

Όπως και κάθε προηγούμενη φορά, δεν είναι ξεκάθαρο τι προκαλεί αυτά τα ζητήματα. Ένας χρήστης ανέφερε ότι προσπάθησε ακόμη και μια καθαρή εγκατάσταση των Windows 10, όμως οι ενημερώσεις εξακολουθούν να αποτυγχάνουν να εγκατασταθούν.Windows 10

«Έκανα μια καθαρή εγκατάσταση των Windows 10 τρεις φορές τις τελευταίες δύο εβδομάδες, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Μετά από κάθε νέα εγκατάσταση εμφανίζεται το ίδιο ακριβώς ζήτημα. Τρέχω τα Windows 10 Pro Education, έκδοση 1709, build 16299.15. Μετά από κάθε εγκατάσταση φαίνεται να υπάρχει ένα ζήτημα μόλις ενεργοποιήσω το κλειδί ενεργοποίησης των Windows 10 Pro. Ήλπιζα ότι το πρόβλημά μου θα λυθεί με την τελευταία ενημέρωση, αλλά αυτό δεν συμβαίνει.» εξηγεί ο χρήστης.

Η Microsoft δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει το σφάλμα και σε αυτό το σημείο είναι δύσκολο να εκτιμήσει κανείς πόσο διαδεδομένο είναι καθώς πρόκειται για μια πρόσφατη κυκλοφορία. Όμως, όσο περισσότεροι χρήστες λαμβάνουν την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να προσδιοριστεί αν πρόκειται για μια αποτυχημένη ενημερωμένη έκδοση ή όχι.

Προς το παρόν, η Microsoft συνιστά την εγκατάσταση αθροιστικών ενημερώσεων το συντομότερο δυνατόν, και αυτό είναι λογικό από τη στιγμή που περιλαμβάνονται βελτιώσεις ασφαλείας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS