ΑρχικήReviewsΗ Fitbit εγκαινιάζει ένα νέο Fitness tracker για παιδιά

Η Fitbit εγκαινιάζει ένα νέο Fitness tracker για παιδιά

παιδιάΗ Fitbit στοχεύει ένα νέο είδος πελάτη, ο οποίος πιθανότατα δεν είναι καν αρκετά μεγάλος για να έχει συνδρομή στο γυμναστήριο!

Το νέο Ace της Fitbit είναι ένας tracker φυσικής κατάστασης που προορίζεται για παιδιά από οκτώ ετών και άνω. Δεδομένου ότι τα παιδιά δεν είναι πιθανό να θέτουν στόχους γυμναστικής και να ελέγχουν γραμμικά προγράμματα της προόδου τους, ο πραγματικός πελάτης είναι ο γονέας, ο οποίος μπορεί να ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει ένα wearable για καλύτερη μέτρηση της φυσικής κατάστασης των παιδιών τους.

Υπάρχουν πολλά στατιστικά στοιχεία που τους δίνουν λόγους να ανησυχούν. Τα πρόσφατα ομοσπονδιακά δεδομένα δείχνουν ότι η παιδική παχυσαρκία στις ΗΠΑ αυξήθηκε από 14% σε 18,5% τα τελευταία 20 χρόνια. Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο ρυθμός παχυσαρκίας τριπλασιάστηκε από το 1975, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Φυσικά, το Fitbit προσπαθεί να πουλήσει περισσότερους tracker, αλλά φαίνεται να χειρίζεται την κίνηση με υπεύθυνο τρόπο: οι λογαριασμοί παιδιών πρέπει να συνδέονται με έναν οικογενειακό λογαριασμό που δημιουργείται από ενήλικες και το παιδί έχει περιορισμένη πρόσβαση στα δεδομένα, εάν υπάρχουν. Προφανώς, εάν το παιδί δεν διαθέτει ένα smartphone, δεν θα το δει καθόλου (εκτός από την μέτρηση βημάτων στη συσκευή) και τα παιδιά με τα δικά τους τηλέφωνα θα έχουν περιορισμένη πρόσβαση.

Αυτό που τα παιδιά θα δουν είναι οι υπενθυμίσεις να κινούνται, ενθαρρύνοντάς τα να κάνουν τουλάχιστον 250 βήματα την ώρα (θα μπορέσετε να ορίσετε ένα χρονοδιάγραμμα, ώστε να μην συμβαίνουν οι υπενθυμίσεις όταν το παιδί είναι στο σχολείο). Θα λάβουν ανταμοιβές με τη μορφή κονκάρδων για την επίτευξη βημάτων και θα είναι σε θέση να ανταγωνιστούν τα μέλη της οικογένειας σε διαγωνισμούς με μελλοντική ενημέρωση. Αυτό όμως είναι το μόνο στο οποίο θα έχουν πρόσβαση – τα παιδιά δεν θα έχουν πρόσβαση στην μεγαλύτερη κοινότητα του Fitbit.

Το υλικό είναι ουσιαστικά ένα ανανεωμένο Fitbit Alta. Είναι σίγουρα στο μέγεθος ενός παιδιού. Δεν έχει έναν τόνο αισθητήρων – οι μετρήσεις βημάτων, η παρακολούθηση του ύπνου και η παρακολούθηση των “ενεργών λεπτών” είναι οι κύριες λειτουργίες του – και δεν διαθέτει οθόνη καρδιακού ρυθμού ή GPS (δηλαδή αν θέλετε να παρακολουθείτε την τοποθεσία του παιδιού σας, αυτός δεν είναι ο tracker που θέλετε).

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φτάνει μέχρι και τις 5+ μέρες και το Fitbit λέει ότι είναι αρκετά ανθεκτική στο νερό για να αντέχει στο μπάνιο.

Συμβατό με τις συσκευές Android και iOS, το Fitbit Ace θα κυκλοφορήσει την άνοιξη στην τιμή των 99,95 δολαριών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS