Κυριακή, 31 Μαΐου, 23:44
Αρχική inet iPhone 6 πιάνει φωτιά και καίει ολόκληρο αγρόκτημα στον Καναδά

iPhone 6 πιάνει φωτιά και καίει ολόκληρο αγρόκτημα στον Καναδά

Η Apple καλείται να πληρώσει 600.000 δολάρια αποζημίωση σε ένα ζευγάρι στον Καναδά, αφού ένα iPhone 6 φέρεται να έκαψε την αγροικία τους και τους αναγκάζει να κλείσουν την επιχείρησή τους.

iPhone

Οι Cathy και Ian Finley λένε ότι μια πυρκαγιά κατέστρεψε το σπίτι τους τον Οκτώβριο του 2016, οδηγώντας στο ζευγάρι να κλείσει το αγρόκτημα που χρησιμοποιούσαν για κατασκηνώσεις για παιδιά και βιώσιμες εκτροφικές εκδρομές.

Ενώ η αιτία της πυρκαγιάς δεν είναι απολύτως σαφής, οι πυροσβέστες κατηγόρησαν το iPhone 6, το οποίο τη στιγμή του περιστατικού φόρτωνε στο σαλόνι. Οι πυροσβέστες πιστεύουν ότι η συσκευή είχε υπερθερμανθεί και για αυτό έπιασε φωτιά η καρέκλα, ξεκινώντας ενδεχομένως μια πυρκαγιά στο δωμάτιο και στη συνέχεια να επεκταθεί σε ολόκληρο το σπίτι.

“Είχα προβλήματα με το τηλέφωνό μου.” δήλωσε η Cathy Finley, σύμφωνα με την αναφερόμενη πηγή. Η γυναίκα λέει ότι έπειτα βγήκε για να ταΐσει τα κατσίκια, για να δει αργότερα τον καπνό να βγαίνει από το σπίτι.

«Είδα καπνό. Όταν πλησίασα στα δύο μέτρα από το σπίτι συνειδητοποίησα τι συνέβαινε. Δεν μπορούσα να πλησιάσω περισσότερο. Το τηλέφωνο μου βρισκόταν στο σπίτι οπότε έτρεξα να τηλεφωνήσω στην πυροσβεστική από το σπίτι του γείτονα.»

Η επιχείρηση ήταν ήδη ασφαλισμένη και το ζευγάρι έλαβε αποζημίωση ύψους 600.000 δολαρίων μετά το συμβάν, αν και δεν καλύφθηκαν όλα τα έξοδα. Τώρα οι δύο ζητούν από την Apple να πληρώσει 600.000 δολάρια αποζημίωση επιπλέον, επειδή πιστεύουν ότι ήταν το τηλέφωνο της εταιρείας εκείνο που έβαλε το σπίτι τους στη φωτιά

Ενώ η Apple δεν εξέδωσε δήλωση σχετικά με αυτή την υπόθεση, το ζευγάρι λέει ότι η εταιρεία συνεργάζεται ήδη με την ασφαλιστική εταιρεία, αλλά οι συνομιλίες προχωρούν με πολύ αργό ρυθμό. Η Apple θέλει να εξετάσει το ίδιο το τηλέφωνο, παρόλο που έχει γίνει ήδη μια εις βάθος ανάλυση από μια ιδιωτική εταιρεία.

Η υπόθεση θα μπορούσε να διαρκέσει έως και πέντε χρόνια αν η Apple δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει και οι Finleys ελπίζουν ότι η ασφαλιστική και η γιγαντιαία τεχνολογική εταιρεία να καταφέρουν να συνεργαστούν με πιο αποτελεσματικό τρόπο για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

LIVE NEWS

00:02:18

Πώς να προσθέσετε το YouTube κανάλι ή το Instagram σας στο TikTok

Το TikTok, μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων για τη δημιουργία και την ανάρτηση μίνι-βίντεο, έχει αποκτήσει μια μεγάλη βάση...

Γνώστα website σαρώνουν τους υπολογιστές των επισκεπτών τους

Πολλά γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα website χρησιμοποιούν ένα script προστασίας από απάτες, το οποίο σαρώνει τον τοπικό υπολογιστή σας για προγράμματα απομακρυσμένης...

Google Chrome: Νέο “anti-notification spam” σύστημα από τον Ιούλιο

Η Google ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ενεργοποιήσει το νέο της "anti-notification spam" σύστημα στο Chrome, με την...

Η Amtrak επαναφέρει τους κωδικούς πρόσβασης των χρηστών μετά από παραβίαση δεδομένων

Η National Railroad Passenger Corporation (Amtrak) αποκάλυψε μια παραβίαση δεδομένων που οδήγησε στην έκθεση προσωπικών πληροφοριών ορισμένων μελών του Guest Rewards.

Οι διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ καθυστερούν την εκδήλωση για το Android 11

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η εκδήλωση για την παρουσίαση των χαρακτηριστικών του νέου Android 11 από την Google...

Η Cisco παραβιάστηκε μέσω εκμετάλλευσης των SaltStack servers

Η Cisco είπε σήμερα ότι ορισμένοι από τους servers υποστήριξης Cisco Virtual Internet Routing Lab Personal Edition (VIRL-PE) παραβιάστηκαν με εκμετάλλευση κρίσιμων...

Valak Malware: Κλέβει δεδομένα από Microsoft Exchange Servers

Το 2019, το Valak Malware παρατηρήθηκε για πρώτη φορά, ως malware loader. Πρόσφατα όμως, έγινε γνωστό ότι...

Συσκευή “anti-5G” που κοστίζει $ 350 είναι απλά ένα USB stick

Οι φαν των θεωριών συνωμοσίας 5G έχουν ήδη αγοράσει ένα κλειδί USB anti-5G με τιμή 350 $ που φαίνεται να είναι...

Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης

Αποκτήστε τα Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης: Αυτή τη περίοδο οι ώρες εργασίας από το σπίτι είναι...

Διέρρευσαν δεδομένα 47,5 εκατομμυρίων χρηστών του Truecaller

Η εφαρμογή Truecaller, βοηθά στον εντοπισμό των ανώνυμων κλήσεων και προσφέρει την επιλογή επισήμανσης των spammers.