ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy S9 έχει την καλύτερη οθόνη που κατασκευάστηκε ποτέ

Το Samsung Galaxy S9 έχει την καλύτερη οθόνη που κατασκευάστηκε ποτέ

Η τελευταία ανάλυση που δημοσιεύτηκε από την DisplayMate αποκαλύπτει ότι το Samsung Galaxy S9 έχει απλά την καλύτερη οθόνη smartphone που έγινε ποτέ, καταφέρνοντας να νικήσει τον προηγούμενο κάτοχο αυτού του τίτλου, το iPhone X.

Samsung

Στην τεχνική έρευνα της εταιρείας, το DisplayMate εξηγεί ότι το Samsung Galaxy S9 θέτει ένα νέο ρεκόρ για υψηλή απόλυτη ακρίβεια χρώματος, καθώς φτάνει σε μια τιμή ρεκόρ που το καθιστά “οπτικά δυσδιάκριτο από το τέλειο”.

Επιπλέον, η οθόνη δεν είναι λιγότερο από 20% φωτεινότερη από αυτή του Galaxy S8, με κορυφαία φωτεινότητα οθόνης 1130 nits. Επιπλέον, έχει την υψηλότερη αντίθεση και την χαμηλότερη φωτεινότητα οθόνης στο 4,4%. Το DisplayMate αναφέρει ότι η οθόνη προσφέρει επίσης την υψηλότερη βαθμολογία αντίθεσης και το φως περιβάλλοντος και τη μικρότερη μεταβολή της φωτεινότητας με γωνία θέασης.

Το Samsung Galaxy S9 λαμβάνει την υψηλότερη βαθμολογία A + που προσφέρεται από το DisplayMate και ο οργανισμός λέει ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι η πιο πρωτοποριακή και υψηλής απόδοσης οθόνη που δοκιμάστηκε ποτέ.

“Το Galaxy S9 προσφέρει ομοιόμορφα συνεπή απόδοση σε όλες τις κορυφαίες επιδόσεις οθόνης και λαμβάνει όλες τις βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες δοκιμών και μετρήσεων του DisplayMate Lab – την πρώτη οθόνη που δοκιμάσαμε ποτέ για να πάρουμε την υψηλότερη βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες. Το επίπεδο της απόδοσης και της  εμφάνισης αυξάνεται κάθε χρόνο και το Galaxy S9 έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλότερα “, λέει.

Παρόλο που η εμφάνιση του Samsung Galaxy S9 φαίνεται να είναι παρόμοια με αυτή του προηγούμενου, η Νοτιοκορεάτικη εταιρία έχει εφαρμόσει σαφώς μια πληθώρα βελτιώσεων, αν και από την εμφάνιση των πραγμάτων, υπάρχει ακόμα περιθώριο για περισσότερες βελτιώσεις.

Κατά ειρωνικό τρόπο, το iPhone X ήταν το προηγούμενο μοντέλο που κρατούσε τον τίτλο του τηλεφώνου με την καλύτερη οθόνη στον κόσμο, αλλά η οθόνη κατασκευάστηκε από τη Samsung.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS