ΑρχικήReviewsΤο χρυσό iPhone X φαίνεται υπέροχο

Το χρυσό iPhone X φαίνεται υπέροχο

Η Apple λάνσαρε το iPhone X με δύο επιλογές χρωμάτων, το Silver και το Gray Space, παρά τα άλλα μοντέλα που προσφέρουν περισσότερες επιλογές όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση.

iPhone

Χωρίς πληροφορίες σχετικά με νέα πιθανά χρώματα που θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στην επόμενη γενιά iPhone X, οι χρήστες αφήνονται να ονειρεύονται για μια ευρύτερη σειρά τελειωμάτων, ειδικά επειδή η Apple έχει αλλάξει τα κανονικά χρώματα σε πιο εξαιρετικά.

Αυτός είναι ο λόγος που ο σχεδιαστής Martin Hajek, ο οποίος κατά το παρελθόν δημιούργησε μερικές εκπληκτικές ιδέες για το iPhone με βάση πληροφορίες που διαρρέουν πριν από την επίσημη κυκλοφορία του προϊόντος, οραματίστηκε ένα χρυσό iPhone X, και πάλι με τις εξαιρετικές βελτιώσεις που θα έκανε κανονικά το Apple σε ένα τέτοιο μοντέλο.

Χωρίς καμία αμφιβολία η ιδέα μοιάζει θαυμάσια και το χρυσό iPhone X φαίνεται να είναι το είδος της συσκευής που πολλοί άνθρωποι θα αγοράζουν, ειδικά δεδομένου ότι οι χρυσές εκδόσεις των iPhones προηγούμενης γενιάς ήταν αρκετά επιτυχημένες.

Έτσι, δεδομένου ότι αυτό είναι μόνο σε φάση σχεδιασμού, πότε θα μπορούσαμε πραγματικά να πάρουμε μερικά νέα χρώματα για το iPhone X; Υπάρχει μια πιθανότητα ότι η εταιρεία πράγματι επεκτείνει την επιλογή χρώματος για ολόκληρη τη σειρά.

Φέτος, η Apple θα εισαγάγει όχι ένα, αλλά δύο, αλλά τρία διαφορετικά μοντέλα iPhone και ένα από αυτά θα είναι διάδοχος του τρέχοντος iPhone X με οθόνη OLED 5,8 ιντσών. Επιπλέον, η εταιρεία θα κάνει το ντεμπούτο της σε έκδοση Plus του iPhone X με οθόνη 6,5 ιντσών, καθώς και μια πιο προσιτή διαμόρφωση με οθόνη LCD 6,1 ιντσών.

Τουλάχιστον ένα από αυτά τα μοντέλα είναι πιθανό να διαθέτει νέες επιλογές χρώματος για να βοηθήσει τους πελάτες να τα ξεχωρίσουν, αλλά παραμένει να δούμε πώς ακριβώς η Apple θέλει να αντιμετωπίσει αυτό το σχόλιο.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS