ΑρχικήinetΚυκλοφορούν διαφημίσεις iPhone που δείχνουν γιατί οι χρήστες πρέπει να εγκαταλείψουν το...

Κυκλοφορούν διαφημίσεις iPhone που δείχνουν γιατί οι χρήστες πρέπει να εγκαταλείψουν το Android

Η Apple μόλις κυκλοφόρησε μια νέα σειρά διαφημίσεων που απευθύνονται ειδικά στους χρήστες smartphone που σκέπτονται τη μετάβαση στο iPhone.

iPhone

Όπως έκανε αρκετές φορές στο παρελθόν, η Apple προσπαθεί να δείξει το άσχημο πρόσωπο του Android, φωτίζοντας το iPhone και επαινώντας μερικά από τα χαρακτηριστικά που είναι αρκετά επιτυχημένα, όπως το εύκολο σύστημα επεξεργασίας φωτογραφιών για να ρυθμίσετε τα χρώματα .

Η Apple επισημαίνει πόσο εύκολο είναι να μεταβείτε από το Android στο iPhone, ενώ παράλληλα τονίζουμε ότι η πλατφόρμα της είναι πιο ασφαλής και ότι οι πελάτες λαμβάνουν καλύτερη υποστήριξη.

Η Apple έχει έναν πολύ καλό λόγο για τον οποίο το κάνει τόσο επιθετικά μετά από τους χρήστες του Android. Το λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας της Google είναι σήμερα ο νούμερο ένα παγκοσμίως, και από την εμφάνιση των πραγμάτων, μόνο το όριο του ουρανού είναι, με την iOS να αναπτύσσεται μόλις στις παγκόσμιες αγορές παρά την άφιξη νέων μοντέλων όπως το iPhone X.

Τα δεδομένα που παρέχονται από την Kantar, για παράδειγμα, δείχνουν ότι κατά την τριμηνιαία περίοδο που λήγει τον Δεκέμβριο του 2017, η Android ήταν η κορυφαία επιλογή για νέες κινητές συσκευές. Η αμερικανική αγορά κινητής τηλεφωνίας κυριαρχείται από το Android με 55,3%, ακολουθούμενη από iOS με 43,9%.

Τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα για το iOS στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αγορές όπως η Ισπανία, όπου το Android είναι το λειτουργικό σύστημα κινητών τηλεφώνων υπ ‘αριθμόν ένα με μερίδιο πωλήσεων τουλάχιστον 87,1%, ενώ το iOS είναι πολύ πίσω με 12,7%. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Android κατέκτησε το ποσοστό του 55,3% των νέων τηλεφώνων που πωλήθηκαν κατά τους τρεις μήνες που έληξαν τον Δεκέμβριο, ενώ το iOS είχε το ποσοστό του 44,2%.

Παραμένει να δούμε πόσο επιτυχημένη θα είναι αυτή η νέα καμπάνια, ειδικά σε συνδυασμό με μια ανανεωμένη σειρά iPhone που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=i9vx-Cm6EjA

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS