ΑρχικήReviewsNokia 3310: Η σίγουρη επιλογή για όσους θέλουν λίγα αλλά καλά

Nokia 3310: Η σίγουρη επιλογή για όσους θέλουν λίγα αλλά καλά

Για πολλούς εκεί έξω, το Nokia 3310 αποτελεί την αρχή των κινητών τηλεφώνων ενώ για άλλους το τέλος των αυθεντικών κινητών συσκευών. Όποια και αν είναι η άποψη σας, θα συμφωνήσουμε όλοι στο ότι πρόκειται την πιο ανθεκτική συσκευή που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.

Το μεγαλύτερο ατού του Nokia 3310 είναι ότι προσφέρει σύγχρονα χαρακτηριστικά χωρίς να χάσει τα βασικά στοιχεία που καθιστούν το αρχικό μοντέλο ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του κινητού τηλεφώνου.Nokia 3310

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ

  • Η σύγχρονη έκδοση δεν είναι πλέον ογκώδης 115,6 x 51 x 12,8 mm (4,55 x 2,01 x 0,50 in) και είναι κατασκευασμένη από πλαστικό.
  • Διαθέτει οθόνη TFT μεγέθους μόλις 2,4 ιντσών και ανάλυση 240×320 pixel, αναλογία διαστάσεων 4: 3, λόγος οθόνης 167 ppi και αναλογία οθόνης 30,3%.
  • Το μοντέρνο Nokia 3310 διαθέτει κάμερα 2 megapixel με φλας LED και υποστήριξη βίντεο, αλλά χωρίς δευτερεύουσα κάμερα για selfies και βιντεοκλήσεις. Η κάμερα 2 megapixel δεν είναι η καλύτερη επιλογή για να τραβήξετε φωτογραφίες όχι μόνο λόγω της κακής ποιότητας αλλά και του πολύ αργού λογισμικού.
  • Προσφέρει εκπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η μπαταρία 1200 mAh μπορεί να διαρκέσει σχεδόν ένα μήνα ανά φόρτιση σε κατάσταση αναμονής.
  • Διατίθεται σε πολλά χρώματα όπως το κόκκινο, το μπλε, το κίτρινο και το γκρι.
  • Δεν συνιστάτε για χρήστες-οπαδούς smartphones όπως εκείνα της Apple και της Samsung.
  • Δεν διαθέτει ισχυρό επεξεργαστή, οπότε οι δυνατότητες του είναι περιορισμένες.
  • Ξεχάστε το

Συμπεραίνουμε ότι το Nokia 3310 δεν είναι μια συσκευή για τους λάτρεις της τεχνολογίας αλλά περισσότερο ένα κινητό για τους χρήστες που νοσταλγούν την εποχή που τα τηλέφωνα δεν ήταν τόσο εύθραυστα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS