ΑρχικήinetΣτα ύψη η τιμή του Galaxy S9 - Και πάλι δεν ξεπερνά...

Στα ύψη η τιμή του Galaxy S9 – Και πάλι δεν ξεπερνά του iPhone X

Η παρουσίαση του Galaxy S9 θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου και ενώ οι διάφορες διαρροές κατά καιρούς στο διαδίκτυο μας αποκαλύπτουν αρκετά χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της Samsung, μια σημαντική πληροφορία μένει ακόμα κρυφή: η τιμολόγηση.

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε όμως μέχρι την επίσημη κυκλοφορία για να μάθουμε πόσο θα κοστίζει το νέο S9 καθώς πρόσφατες αναφορές αποκαλύπτουν ότι το Galaxy S9 με οθόνη 5,8 ιντσών θα διατίθεται στα 841 ευρώ στην Ευρώπη, ενώ το μεγαλύτερο Galaxy S9 + κοστολογείται στα 997 ευρώ. Με τις τρέχουσες τιμές συναλλάγματος, αυτό σημαίνει ότι το S9 θα κοστίσει περίπου  1.045 δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και το S9 + περίπου 1.250 δολάρια.Galaxy S9

Ενώ με την πρώτη ματιά αυτό σημαίνει ότι το Galaxy S9 θα είναι πιο ακριβό από το iPhone X, μην ξεχνάτε ότι τα ποσοστά μετατροπής είναι ενδεικτικά του κόστους μιας συσκευής λόγω ευρωπαϊκών φόρων. Οι ηλεκτρικές συσκευές είναι συνήθως πιο ακριβές στην Ευρώπη απ’ ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, έτσι υπάρχει μια καλή πιθανότητα το iPhone X να εξακολουθεί να είναι το πιο ακριβό smartphone της αγοράς.

Για λόγους σύγκρισης, το Galaxy S8 είναι ουσιαστικά φθηνότερο από το iPhone X στα 724,99 δολάρια για την τυποποιημένη έκδοση και τα 824,99 δολάρια για το μεγαλύτερο μοντέλο. Ακόμα κι αν η Samsung δεσμεύεται να αυξήσει την τιμή των 100 δολαρίων για τη νέα γενιά, το S9 παραμένει φθηνότερο από το βασικό μοντέλο iPhone X που διατίθεται για 999 δολάρια.

Από την άλλη πλευρά, αξίζει να γνωρίζουμε ότι το Samsung Galaxy S9 έρχεται με μια έκδοση αποθήκευσης – 64GB, σε σύγκριση με το iPhone X, το οποίο προσφέρει μια δεύτερη επιλογή με 256GB. Η Samsung, αντίθετα, ποντάρει περισσότερο στην υποστήριξη για κάρτες micro SD, μια προσέγγιση που η εταιρεία χρησιμοποίησε και σε μοντέλα προηγούμενης γενιάς.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS