ΑρχικήTop PicksΓίνετε σχεδιαστές γραφικών με αυτά τα online μαθήματα

Γίνετε σχεδιαστές γραφικών με αυτά τα online μαθήματα

γραφικώνΕάν είστε μια δημιουργική ψυχή αλλά επιπλέον επιθυμείτε να εργαστείτε πάνω σε κάτι που αποφέρει κέρδη, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ακολουθήσετε μια σταδιοδρομία στον σχεδιασμό γραφικών. Εκτός από το έμφυτο καλλιτεχνικό ταλέντο, το να είστε σχεδιαστής γραφικών σημαίνει ότι πρέπει επίσης να γνωρίζετε τα εργαλεία και τα κόλπα του εμπορίου. Θα πρέπει να είστε πολύ έμπειροι σε βιομηχανικές έννοιες και ορολογίες, καθώς και κορυφαία λογισμικά σχεδιασμού. Αυτό το πακέτο online μαθημάτων αφιερωμένο σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τα γραφικά, μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε το στόχο σας με μόνο $ 19.

Με περισσότερα από 310 μαθήματα και περίπου 30 ώρες εκπαίδευσης, θα φτάσετε στο υψηλότερο επίπεδο με αυτά τα μαθήματα:

Γίνετε επαγγελματίας σχεδιαστής γραφικών

Αυτό το μάθημα έχει ως στόχο να σας παρέχει τις βασικές γνώσεις που χρειάζεστε για να «βουτήξετε» στον κόσμο του γραφικού σχεδιασμού. Θα ανακαλύψετε τις αρχές της οπτικής επικοινωνίας, θα μάθετε τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο και θα αποκτήσετε μια εικόνα για το πώς να χτίσετε μια καριέρα ως σχεδιαστής.

Τυπογραφία από το Α ως Ζ

Η τυπογραφία παίζει ζωτικό ρόλο στο γραφιστικό σχεδιασμό. Σε αυτό το μάθημα, θα γνωρίσετε τις αρχές τυπογραφίας σε ψηφιακά και print έντυπα, θα εξερευνήσετε διαφορετικές ταξινομήσεις γραμματοσειρών και θα μάθετε την επίδραση της τυπογραφίας στις μάζες. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δημιουργήσετε λογότυπα και σχέδια με βάση το κείμενο.

Ξεκινώντας με το Dreamweaver CC

Αν θέλετε να πετύχετε ως σχεδιαστής γραφικών, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Dreamweaver. Με πέντε ώρες περιεχομένου, αυτό το σύνολο μαθημάτων θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με τη διεπαφή Dreamweaver. Θα μπορέσετε να εξερευνήσετε το λογισμικό λεπτομερώς και να μάθετε πώς να οικοδομήσετε μια πλήρως λειτουργική διάταξη ιστοσελίδων.

Ξεκινώντας με το InDesign CC

Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στα print media, τότε θα πρέπει να είστε επαγγελματίας στο InDesign. Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στη σύνθετη διεπαφή και να σας διδάξει πώς θα δημιουργήσετε και θα μετατρέψετε ελκυστικές διατάξεις και έγγραφα.

Ξεκινώντας με το CC του Illustrator

Αυτό το μάθημα θα σας φέρει σε επαφή με το Illustrator, τον αρχικό επεξεργαστή διανυσματικών γραφικών της Adobe. Θα μάθετε τις διάφορες λειτουργίες των εντολών και των εργαλείων τους, καθώς και πώς να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε την τέχνη σας. Θα εισαχθεί επίσης σε προηγμένες τεχνικές, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε καλύτερα σχέδια.

Affinity Designer για αρχάριους

Σε αυτό το μάθημα, θα εξοικειωθείτε με τα διάφορα εργαλεία του και θα μάθετε πώς να χειρίζεστε τις εικόνες και να δημιουργείτε γραφικά χρησιμοποιώντας το λογισμικό.

Μάθετε Photoshop CC Essentials

Και φυσικά, θα έχετε την ευκαιρία να κυριαρχήσετε στο Photoshop, το πιο δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και σχεδιασμού στον κόσμο. Με πέντε ώρες εκπαίδευσης, αυτό το μάθημα θα σας διδάξει πώς να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό για διάφορα έργα, όπως animation παιχνιδιών, σχεδίαση λογοτύπου και φωτογραφία. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να εργαστείτε σε πραγματικά σχέδια ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε το χαρτοφυλάκιό σας.

Το Ultimate Graphic Design Mastery Bundle κοστίζει συνήθως $ 565, αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να το αποκτήσετε μόνο με $ 19.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS