ΑρχικήinetΑυτές είναι οι πρώτες πόλεις που θα αποκτήσουν δίκτυο 5G

Αυτές είναι οι πρώτες πόλεις που θα αποκτήσουν δίκτυο 5G

δίκτυοΗ AT & T ανακοίνωσε την Τετάρτη τις πρώτες τοποθεσίες που θα λάβουν το νέο δίκτυο 5G. Η εταιρεία λέει ότι δώδεκα πόλεις θα λάβουν το νέο, απίστευτα γρήγορο δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων τμημάτων του Ντάλλας, της Ατλάντα και του Γουάκο του Τέξας.

Η εταιρεία θα ανακοινώσει επιπλέον πόλεις τους επόμενους μήνες.

Η Verizon, ο μεγαλύτερος πάροχος ασύρματων δικτύων των ΗΠΑ, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει 5G οικιακό διαδίκτυο μέχρι το τέλος του έτους, αλλά η AT & T ισχυρίζεται ότι θα είναι η πρώτη που θα παραδώσει αυτόνομο 5G.

Ο ανώτερος αντιπρόεδρος αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού ασύρματων δικτύων της AT & T Igal Elbaz, δήλωσε ότι η εταιρεία ελπίζει να ξεκινήσει την ανάπτυξη σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές. “Έχει να κάνει με το πώς σκεφτόμαστε την υποδομή”, είπε. Ο Elbaz αρνήθηκε να σχολιάσει τα κριτήρια που οδήγησαν την AT & T να επιλέξει αυτές τις πόλεις.

Η AT & T έχει ασχοληθεί με το δίκτυο 5G τα τελευταία χρόνια, “στην ουσία από όταν οι άνθρωποι άρχισαν να σκέφτονται την εξέλιξη του δικτύου”, σύμφωνα με τον Elbaz.

Η εταιρία ήταν ιδρυτικό μέλος του 3GPP, του διεθνούς οργανισμού που καθορίζει τα πρότυπα για την κινητή ευρυζωνική σύνδεση, συμπεριλαμβανομένων αυτών των “5G” και “LTE”.

Η AT & T αναμένει ότι η ανάπτυξη του δικτύου κινητής 5G θα οδηγήσει σε συγκεκριμένες βελτιώσεις στη χρήση του τηλεφώνου σας.

«Σκεφτείτε το σε τρεις διαστάσεις», δήλωσε ο Elbaz. “Ενισχυμένο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και ταχύτητα, IoT και δυνατότητα σύνδεσης περισσότερων κινητών συσκευών στο δίκτυο και επιταχυνόμενη εμπειρία με χαμηλό λανθάνοντα χρόνο”.

Με άλλα λόγια, πολλά πράγματα θα γίνουν ταχύτερα και πιο εύκολα. Η λήψη και η ροή σε 4K θα είναι ταχύτερη, οι εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας θα είναι πιο ξεκάθαρες και λιγότερο προβληματικές και η απόδοση όλων των εφαρμογών σας θα είναι πιο απρόσκοπτη.

Θα είναι επίσης πιο εύκολη η σύνδεση έξυπνων συσκευών στο δίκτυο και μεταξύ τους.

“Σκεφτείτε τις συσκευές IoT. Σκεφτείτε όλες τους να είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο, έχοντας τη δυνατότητα να συνδεθείτε απρόσκοπτα χωρίς να διαταράξετε την τακτική χρήση του δικτύου”, δήλωσε ο Elbaz.

Πότε όμως θα πάρουν όλοι το 5G; Ο Elbaz δεν λέει ακόμα – αλλά είναι σίγουρος ότι αυτή η μέρα δεν είναι μακριά.

“Είναι μια φιλόδοξη εξέλιξη, είναι δύσκολο”, δήλωσε ο Elbaz. “Αλλά ξέρουμε τι κάνουμε, γνωρίζουμε με ποιον δουλεύουμε, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε”.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS