ΑρχικήUpdatesΕνημέρωση της Apple επιδιορθώνει το σφάλμα του χαρακτήρα Telugu

Ενημέρωση της Apple επιδιορθώνει το σφάλμα του χαρακτήρα Telugu

σφάλμαΗ Apple κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση για το iOS 11.2.6 που περιλαμβάνει μια λύση για το σφάλμα που καταστρέφει iPhones και εφαρμογές όπως το Facebook και το WhatsApp, όταν ένας χαρακτήρας της γλώσσας Telugu  παραλαμβάνεται μέσω του iMessage.

Το σφάλμα ανακαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα και περιλαμβάνει την αποστολή ενός χαρακτήρα σε Telugu σε συσκευές, που είναι ικανός να καταστρέψει ένα iPhone και κάνει εφαρμογές όπως μηνύματα, Facebook Messenger και WhatsApp απρόσιτες.

Το σφάλμα επηρεάζει επίσης το Safari και την ενσωματωμένη εφαρμογή μηνυμάτων στο MacOS και το Apple Watch.

“Η Apple δημοσίευσε ενημερώσεις για τα ρολόγια watchOS, tvOS και macOS για να σταματήσει το bug να επηρεάζει και αυτές τις πλατφόρμες”, αναφέρει το The Verge.

Όταν ο χαρακτήρας Telugu αποστέλλεται σε ένα iMessage, μπορεί να παγώσει ολόκληρη την εφαρμογή Μηνύματα σε όλες τις συσκευές Mac και iOS ενός ατόμου.

Στη συνέχεια, η εφαρμογή μηνυμάτων θα αρνηθεί να λειτουργήσει σωστά μέχρι να αφαιρεθεί ο παράνομος χαρακτήρας, διαγράφοντας τη συνομιλία με το άτομο που το έστειλε.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν ο χαρακτήρας προβάλλεται μέσω ειδοποίησης iOS, μπορεί να προκαλέσει διακοπή λειτουργίας ολόκληρης της συσκευής.

Η Apple ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι η επικείμενη αναβάθμιση του iOS 11.3 της Apple θα προσφέρει δυνατότητες που θα επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν τις μπαταρίες τους, το Augmented Reality (AR) και τα Animoji.

“Αυτή την άνοιξη, το iOS 11.3 θα προσφέρει συναρπαστικούς νέους τρόπους για να ζήσετε την Επαυξημένη Πραγματικότητα σε iPhone και iPad, το νέο Animoji στο iPhone X και τη δυνατότητα προβολής ιατρικών αρχείων στην εφαρμογή Health”, δήλωσε η Apple νωρίτερα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS