ΑρχικήinetΥπάρχει ένα φυσικό πορτοφόλι για κρυπτονομίσματα και είναι φοβερό

Υπάρχει ένα φυσικό πορτοφόλι για κρυπτονομίσματα και είναι φοβερό

κρυπτονομίσματαΗ τρέλα με τα κρυπτονομίσματα συνεχίζει να σαρώνει παρά τα πάνω και τα κάτω τους. Και γιατί όχι; Πρόκειται για μεγάλες επενδύσεις, δεν είναι συνδεδεμένα με καμία τράπεζα και μπορούν τελικά να χρησιμοποιηθούν για να αγοράζοναι μη παράνομα αγαθά.

Αλλά λόγω της φουτουριστικής τους ψηφιακής κατάστασης, δεν υπάρχει ένας σωστός τρόπος για να αποθηκεύσετε με ασφάλεια όλα τα κρυπτονομίσματα σας, μαζί με τις άλλες μορφές χρημάτων σας. Μέχρι τώρα.

Το πορτοφόλι slimTECH Cryptolite Cold Storage (89.99$ στην αγορά) είναι ένα μινιμαλιστικό πορτοφόλι, που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε όλα τα κρυπτονομίσματα σας στον ίδιο χώρο με τους λογαριασμούς σας και τις τραπεζικές σας κάρτες, χάρη σε μια έξυπνη μηχανική. Έχει ενσωματωμένο τσιπ NFC, που λαμβάνει όλα τα κρυπτονομίσματά σας μέσω δημόσιου κλειδιού και είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο τύπου 6061 που κρατά όλες τις πληροφορίες της κάρτας σας ασφαλείς από κλοπή.

Το πορτοφόλι μπορεί να κρατήσει μέχρι και 12 κάρτες και είναι κατασκευασμένο με ακρίβεια, με χειροποίητες άκρες και ειδικά σχεδιασμένες θήκες για τα χέρια . Ζούμε σε μια υβριδική φυσική / ψηφιακή εποχή και αυτό το πορτοφόλι θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να ζείτε και σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS