ΑρχικήinetΗ τιμή του Bitcoin πέφτει κάτω από τα 10000$

Η τιμή του Bitcoin πέφτει κάτω από τα 10000$

τιμήΗ τιμή του Bitcoin έπεσε κάτω από τα 10.000 δολάρια την Τρίτη το πρωί, καθώς κυκλοφόρησαν τα νέα ότι η Aμερικανική Επιτροπή Διαπραγμάτευσης Εμπορευμάτων κάνει κλήτευση στις Tether και Bitfinex, δύο κρυπτοσυχνότητες σταθερού κέρματος και από τις μεγαλύτερες συναλλαγές κρυπτονομίσματος στον κόσμο.

Όπως ανέφερε πρώτα το Bloomberg, τις κλήσεις της 6ης Δεκεμβρίου ακολουθούν ισχυρισμοί από τους κριτικούς της Tether,οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το ψηφιακό νόμισμα μπορεί στην πραγματικότητα να μην υποστηρίζεται σε βάση ένα προς ένα με τα δολάρια των ΗΠΑ, όπως ισχυρίζονται οι ιδρυτές του νομίσματος.

«Λαμβάνουμε συστηματικά νομικές διαδικασίες από φορείς επιβολής του νόμου και από ρυθμιστικές αρχές που διεξάγουν έρευνες», ανέφερε η Bitfinex και Tether σε μια δήλωση που δημοσίευσε το Bloomberg. «Είναι η πολιτική μας να μην κάνουμε σχόλια σε τέτοια αιτήματα».

Παρόλο που το ακριβές κίνητρο πίσω από την κλήτευση είναι ασαφές αυτή τη στιγμή, οι σκεπτικιστές της Tether έδωσαν κατ ‘ευθείαν στο κέρμα την ονομασία «απάτη» και έχουν προβλέψει ότι η αποκάλυψή τους θα μπορούσε να οδηγήσει σε πτώση της τιμής του Bitcoin στο 80%.

Εν τω μεταξύ, η τιμή του Bitcoin συνεχίζει να πέφτει. Αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στα 9.890 δολάρια.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS